Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Kalatoode –  kalade anatoomilist terviklikkust mõjutava töötluse läbinud ja/või keemilise  ja/või füüsikalise töötlemise tulemusena kalast valmistatud toode, milles võib sisalduda ka  teisi toiduaineid; Värske kala – kala, mille säilitamiseks on kasutatud ainult jahutamist; samuti vaakum­  või gaasilisse keskkonda pakendatud jahutatud kala;
Kalatoodetest on kõige sobilikumad õlirikkad külmveekalad.
Kalatoodete valmistamisviis on pikaajaliste traditsioonidega.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun