Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Jõestik on tihe. Üle 10km pikkuste jõgedevõrgu keskmise tiheduse järgi järjestuvad vesikonnad (kahanevalt): -Liivi lahe vesikond -Soome lahe vesikond -Narva-Peipsi vesikond -Saarte vesikond -kõige hõredam on vetevõrk Pandivere kõrgustikul, kus vooluvesi puudub 1375 m 2 suurusel maa-
Jõestik on tihe. Pikim vohandu- 162km; Pärnu, Pedja,Põltsama. Suurimalangusega Piusa Vesikonnad: (Soome lahe-, Liivi lahe-, Narva-Peipsi vesikond, Saarte veekogud). Jõe tekkimine: lgab:allikast,jästvest,voolata välja soost,kaks väikest jõge suuremaks.
Jõestik on tihe. Üle 100 km pikkusi jõgesid on 10. Pikim on Võhandu jõgi – 162 km, siis Pärnu jõgi – 144 km. Järgnevad Põltsamaa, Pedja, Kasari, Keila ja Jägala jõgi.

Jõestik - jõesüsteem, mis koosneb tavaliselt kõige pikemast ja veerohkemast peajõest ning mitut järku lisa- ja harujõgedest ja nimi antakse tavaliselt peajõe järgi.
Jõestik on tihe. Suuremad ja veerohked on Shannon, Barrow, Blackwater ja Liffey.
Jõestik on liigirikas. Jõgikonnas leidub üle 2000 erineva kalaliigi.

Jõestik on tihe. Äravool moodustub põhiliselt riigi territooriumil.
Jõestik - peajõgi koos oma lisa- ja harujõgedega kokku.
Jõestik on peajõgi koos lisajõgede ja harujõgedega.

Jõestik – peajõgi koos lisa- ja harujõgedega.
Jõestik – peajõgi koos lisajõgedega.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun