✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Jahvatamine – kakaoubade peenestamise tulemuseks on pruun kakaomass Kui kakaomassist eraldada kollane kakaovõi, jääb järgi Šokolaadi tootmisel lisatakse kakaovõi kakaomassile, tahke kakaojääk, millest hiljem jakvatatakse juurde pannakse suhkur ja letsitiin (sojaubadest saadud kakaopulbrit. emulgaator, aitab teistel koostisainetel ühtlaselt seguneda). Mida rohkem sisaldab šokolaad kakaoõli, seda „sulavam“ on selle maitse.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.