Jahutamine 0 — 3 °C-ni, • külmutamine pärast jahutamist, • külmutamine –8 °C-ni pärast töötlemist, pesemist, nõrutamist Rupsid jahutatakse jahutuskambris miinus 1 kuni pluss 2 °C juures kuni 24 tunni jooksul või jahutustunnelis temperatuuril miinus 1°C kuni 4 tunni jooksul.
Juhulisandid - lisandid, mis satuvad sulami koostisesse vähesel määral tootmisel, sõltuvalt kasutatud toormest ja valmistamismeetodist (Nt. O, H, N). Legeerivad elemendid - spetsiaalsed lisandid vajalike omaduste saavutamiseks (Nt. Cr, Ni, W, V, Mo, Co jt. aga ka Mn ja Si).
Jogurti kuumtöötlemine on oluline, kuna: - Suureneb viskoossus ja paraneb tekstuur (denatureerunud vadakuvalgud vähendavad sünereesi, valkude hüdrofiilsus suureneb). - Hävitatakse patogeenne mikrofloora ning väheneb bakterite hulk, mis võiksid mõjutada juuretiskultuuride kasvu.
Juustude valmimine on seotud mikroobide arengu ning füüsikalis-keemiliste ja biokeemiliste muutustega, mis toimuvad juustumassi põhikomponentide laktoosi, rasvade ja valkudega.
Jauv - kiirguse suhtes PE rakendused: Mitmesugused survevalutooted (rohkem HDPE, kui tugevus on oluline).Torud, kaabliisolatsioonid, lehtmaterjalid ekstrusioonil.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.