Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Islandi laamtektoonika (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Islandi laamtektoonika #1 Islandi laamtektoonika #2 Islandi laamtektoonika #3 Islandi laamtektoonika #4 Islandi laamtektoonika #5 Islandi laamtektoonika #6 Islandi laamtektoonika #7 Islandi laamtektoonika #8 Islandi laamtektoonika #9 Islandi laamtektoonika #10 Islandi laamtektoonika #11 Islandi laamtektoonika #12 Islandi laamtektoonika #13 Islandi laamtektoonika #14 Islandi laamtektoonika #15 Islandi laamtektoonika #16 Islandi laamtektoonika #17 Islandi laamtektoonika #18 Islandi laamtektoonika #19
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 19 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-06-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 15 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor annakuus Õppematerjali autor
Island ja saare laamtektoonika üldiseloomustus. Vulkaanilised protsessid,pinnamood, tundra bioom (liikide vastavad kohastumused), kliimaprotsessid ja inimtegevus.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
31
pptx

ISLAND, PÕHJALIK GEOGRAAFILINE ESITLUS

ISLAND Saare iseloomustus Islandi Vabariik on saareriik Atlandi ookeani põhjaosas Gröönimaa, Sotimaa ja Norra vahel. Island asub põhjapolaarjoone lähedal 63. ja 66. põhjalaiuse vahelisel saarel. Peale suure saare kuuluvad riigile veel lähedal asuvad väikesaared, mis on üldiselt asustamata. Norra rannikuni on sealt 1472 km, Gröönimaa rannikuni 702 km ja Sotimaani on 1233 km. Islandist läänes paikneva Põhja-Ameerikas asuva Kanada asustatud alad jäävad saareriigist 4491 km kaugusele. Island asub otse lühimal õhuteel Lääne-Euroopa ja Põhja-Ameerika idaranniku vahel.

Geograafia



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun