✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Homogeniseerimine – protsessi käigus surutakse umbes 60 kraadini kuumutatud piim suure survega läbi sõela,lõhustades rasvaosakesed mehaaniliselt väga väikseks, muutes piima rasvakihivabaks, maitse ühtkustub ja värv muutuv valgemaks.
Homogeniseerimine 5 - 10 MPa; 60-70 °C → pastöriseerimine 90-96 °C kuni 20 sek → jahutamine 22-26 °C (←juuretis) → hapendamine ja segamine → villimine → valmimine ja säilitamine külmlaos
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.