Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Hapukoore valmistamiseks on vaja kvaliteetset kindla rasvasisaldusega koort ja juuretise piimhappebaktereid.Kui koore omadused on homogeniseerimisega ühtlustatud, siis see pastöriseeritakse, et takistada juhuslike mikroobide vohamist.
Hapukoore - toorjuustu segule lisada vahustatud vahukoor, munakollased ja lõpuks munavalged ning enne kasutamist lisan lahustatud želatiini.
Hapukoore - , majoneesi-, peki-, hakkliha-, juustu- või vorstikaste – need kõik annavad päris palju energiat.
Hapukoore valmistamises on suurimad teened loomulikult piimhappebakteritel, täpsemalt erinevatel streptokokkidel.
Hapukoore - munaseguga ning seda küpsetatakse keskmise kuumusega praeahjus 20-30 minutit.
Hapukoore - või mädarõikakaste toorsalat ja maitserohelin Taignas praetud seened
Hapukoore - jahusegu ning hakitud till valada supi sisse, suppi hoolega segades.
Hapukoore - tomatikaste 50 grammi
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun