✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
H3n - aw = ca. 0.99. A 2% salt solution has an aw + H3N - - COO– Na+ value around 0.97. Adding 2% salt to a meat Cl– Na+ batter in emulsion type sausages or paté, the + H3N - aw is reduced to 0.96–0.97. For some micro- swelling organisms, this aw is already too low for growth. In raw meat products with higher salt Figure 6.4. Diffusion and immobilization of water concentrations like salami or raw ham, aw surrounded salt ions into myofibrillar structures.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.