Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Heledusjaotud – määrab silmade adaptsiooniseisundi, mis omakorda mõjutab nähtavust.
Hüpotermia – keha allajahtumine (10 võrra allajahtumist talub organism mõnda aega kahjustusteta )  Keha pinna temperatuur külmas ruumis võib olla:  31 - jäsemetel  34 - reitel  28 - sõrmedel  32- küünarnukkidel  36 - õlavarrel  37 - tuumas.
Hiire kuju – optiline, laser sensoriga, rolleriga.
Halb valgustus - Valgustus peaks olema tööruumides selline, mis ei tekita silmadele lisapingutust ja erinevad sundasendid, mis võib olla tingitud valgusest ( kuna siis peame rohkem olema ninaga vastu lauda ja see võib tekitada seljale pinget)
Häiriv müra - Arvutist või teistest elektroonilistest masinatest tingitud müra, mis on töötajale häiriv tuleks viia madalale tasemele, mis ei häiriks edaspidist tööd.
Hoiatus - ja kohustusmärk, evakuatsiooni- ja esmaabimärk või tuletõjemärk) on tegu? Millele antud märk tähelepanu juhib? Ohutusmärk Märgi liik Sõnum
Haiglad 30 - 35  korterid 30 - 40  auditooriumid 35 - 40  kohvikud, restoranid 50  kauplused, juuksurid 55
Htc lx - 104 Source: http://www.vellemanusa.com/products/view/?country=us&lang=enu&id=351244 www.mrclab.com
Haiguste kujunemisel on istuv töö, raksuse tõstmine, kutseline autojuhtimine, korduv sünnitamine.
Huvipakkuv on ergonoomika areng kiiresti arenevates uutes tööstusmaades.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun