✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Flambeerimine – meetod, mil toidu valmistamisel lisatakse toidule kanget alkoholi, mis süüdatakse ettevaatlikult põlema, nii et alkohol põleb ära, jättes roale karamelliseerunud maitsenüansi.
Flambeerimine on protseduur, kus kuumale pannile lisatakse alkoholi ja süüdatakse see põlema. Sõna tuleneb prantsusekeelsest sõnast flambé, mis tähendab leegitama.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.