Sõnu seletav sõnaraamat
Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link
Frakk on kõige pidulikum meeste õhturiietus, mida kantakse pärast kella 19.00 suurtel vastuvõttudel, bankettidel, teatris esietendustel, ballidel või teistel pidustustel, kus fraki kandmine on ette nähtud.
Fenoolvaigud - erinevalt karbamiidformaldehüüdvaikudest kahekomponentsed, täiesti vee ja ilmastikukindlad (EPO). Fenoolformaldehüüdvaigud Melamiinformaldehüüdvaigud Karbomiidformaldehüüdvaigud- külml.
Füüsiline koormus on personalijuhi töös minimaalne, kimbutama kipuvad hoopis kõik istuvale tööle iseloomulikud tervisehädad.

Firma sünnipäev on nagu kilomeetripost, mis tähistab läbikäidud teed ja avab uue aastaringi.
Fourchett – Déjeuner à la fourchette – lõunasöök, mida süüakse kahvliga
Freeside komplektiks nimetatakse freestornile asetatud ja kinnitatud freese.

Freesimislaius - See on freesi ühe läbimiga töödeldud pinna laius.
Freesi radiaal - ja külgviskumine ei tohi olla rohkem kui 0,1 mm.
Freesimine on mehaanilise lõiketöötlemise üks põhiliike.

Freeside siseläbimõõt on arvestatud kindla läbimõõduga tornile.
Fourchette - laual on rikkalik külmade roogade valik.
Fast - FASHION – Kiirmood, hetke moetrendid

Formal dress – Pidulik (Formaalne) riietus
Freespingi alus on õõnsa kasti kujuline.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun