Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Estragon on maitseürt, mis on Prantsuse köögis väga levinud ja mida sageli teatakse ka tarhuni nime all.  Estragon esineb looduslikult ja on üks parimaid maitseaineid.
Estragon on tuntud sauce béarnaise koostisosa, samuti andis just estragon värvi ja maitse tuntud rohelisele “Tarhuni” limonaadile.
Estragon - Kasutamine. Kasutatakse munatoitude, kala, mereandide, salatikastmete ja õli ning äädika maitsestamisel.

Estragon – maitsetaim, kasutatakse värskelt või kuivatatult, öliharoogade maitsestamiseks.
Estragon - munatoitude, kala, mereandide, salatikastmete ja õli ning äädika maitsestamisel.
Estragonpuju e. TARHUN          Artemisia dracunculus Korvõielised (Asteraceae)

Estragon on hõrgu, kergelt magusa ja aniisi meenutava aroomiga.
Estragoni - ja teisi maitsvaid lehti värskelt või kuivatatult.
Estragon on ka üheks sinepi ja ürdiäädika koostisosaks.

Estragon on sauce béarnaise’is kohustuslik maitseandja.
Estragon – aromaatne prantsuse köögi põhimaitsaine.
Estragon – prantsuse köögi põhimaitseürt.

Estragon on see vastu lapselikum ja rahulikum.
Estragon on prantsuse köögi põhimaitseaine.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun