Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Espresso on intensiivse maitse ja aroomiga kange itaaliapärane kohv, mis on valmistatud espressomasinaga. Nimetus tähendab itaalia keeles „väljapressitud” (vesi pressitakse surve all läbi käpas oleva kohvipuru). Espresso valmistamiseks tuleb kasutada peenelt jahvatatud ja tumeda röstiga kohvi.
Espresso - tumeda röstiga kohvipulber, kange, kergelt pruunika vahuga valmistatakse esperssomasinas surudes rõhu all vett kiiresti läbi kohvipulbri(eelsoojendatud tassi, kergelt pruunika värvusega). Serveeritakse väiksest tassist(2,5-3,5 cl) külma veega
Espresso – Kondenseeritud kohvijook, mille valmistamiseks surutakse vesi läbi peeneks jahvatatud ja tihedalt kokku pressitud kohvi, mis on üldjuhul tumeda rõstiga.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.