Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

EESTI HOTELLI - JA TURISMIKÕRGKOOL (analüüs) - sarnased materjalid

ehte, turism, toitlustus, majutus, täiend, toitlustuse, majutuse, täiendkoolitustellide, turundus, turismikõrgkool, reisikorraldus, undusk, täiendkoolituse, turundamine, restoranide, cateringtellimajandus, kutsehariduse, õppekava, facebook, turismimajandus, ettevõtetes, sihtgrupp, kutseõppeasutus, ehrl, koolidest, majandusharu, korraldajad
thumbnail
46
doc

Turunduse lõpupraktika Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkoolis

ilma eelarvamuste ja eelkujundatud hinnanguteta. Kuna praktikasuhtest kujunes töösuhe ning kahe perioodi vahel ei ole võimalik eristusjoont tõmmata, siis võib käesolevas aruandes esineda fakte ja kirjeldusi, mis ilmnesid tegelikult peale tööleasumist. 1 Ettevõtte üldiseloomustus 1.1 Ettevõttega tutvumine, selle lühiiseloomustus (asukoht, suurus, tegevusvaldkonnad, tooted-teenused jm) Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkool/Osaühing EHTE, (edaspidi käesolevas aruandes „EHTE“) registreeriti äriühinguna Äriregistris 22.03.2001.a. EHTE on 1997. a. asutatud kutseõppeasutuse Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakooli õigusjärglane. Osaühingu põhikirjalisteks tegevusaladeks on erakooli pidamine ja haldamine, täiendkoolitus, teadustegevuse ja uuringute korraldamine, toitlustusteenuste osutamine, konsultatsioonide andmine. OÜ EHTE asub Tallinnas, ettevõtte kontaktandmed alljärgnevalt:

Turundus
211 allalaadimist
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

leida ümbruskonnas "kimbutavad" kitsaskohad seotud ümbruskonna teeninduskultuuri ja inimeste külalislahkuse ning teenindusvalmidusega seotud kitsaskohad leida teisi kitsaskohti seotud riigi ja kohaliku turismipoliitikaga, transpordikorraldusega jne 27. Tagasidesüsteem turismiettevõtetes Tagasisidesüsteemid majutuses, toitlustuses ja reisibüroodes on kasutusel. Need võivad olla küsimustikud paberkandjal, internetis. Majutuses ja toitlustuse antakse tavaliselt lahkumisel täitmiseks paberkandjal küsitlus. Reisiettevõtted saadavad enamasti kliendi emailile. Kliendiandmebaas (broneerimisinfo, külastusinfo, eriandmed, kaebused , kiitused). Registreerimiskaardid Müügiaruanded Ankeetküsitlus Suuline küsitlus Intervjuu Fookusrühme intervjuu Vaatlus Kaebused, kiitused Proovi ehk kontroll külastused

Turismiettevõtlus
114 allalaadimist
thumbnail
95
doc

KUURORDIKONTSEPTSIOONI DISAINIMINE PÄRNU LINNA NÄITEL

olema tingimata looduslikult sobivas paigas. Hoolimata paljude, eriti uuemate, allikate suhteliselt vabast mõistekasutusest eelistab autor käesolevas töös mõistet ,,kuurort" käsitleda laiemana ehk kui piirkonda, millesse sageli kuuluvad ka spaad. Tabel 2. Kuurortide ja spaade komponendid Kuurortide komponendid Spaade komponendid Mineraalvesi ja ­allikad, hüdroteraapia. Vesi. Hea toit, jook. Toit, toitlustus, dieet ja toitumine. Suusatamine ja talispordialad. Liikumine, harjutused ja fitness. Ravimassaaz ja harjutused. Puudutus, massaaz ja kehatöö. Turism ja puhkamine on kohaliku elu osa, Meel/keha/vaim. fookus turismil. Iluteenused. Esteetika, kehahooldus, loomuliku ilu toetamine. Turismisihtkoht

Turundus
54 allalaadimist
thumbnail
92
pdf

EESTI KALANDUSE STRATEEGIA 2014 – 2020

EESTI KALANDUSE STRATEEGIA 2014 ­ 2020 Eesti Vabariik Põllumajandusministeerium Tallinn 2013 2 Sisukord 1. Sissejuhatus ................................................................................................................ 6 1.1. Eesti geograafia ja kliima.................................................................................... 7 1.2. Veevarud ja keskkonna seisund .......................................................................... 8 1.3. Rahvastik ja tööhõive .......................................................................................... 9 1.4. Majanduslik olukord ......................................................................................... 10 2. Kalavarude olukord Läänemerel ja sisevetel ........................................................... 11 2.1. Kilu, räim, tursk ja lõhe .................................................................................... 12 2.2. Teised rann

Loomakasvatus
20 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun