✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Dfd - liha- pH langeb ainult paari kümnendiku võrra esimeste tundide jooksul pärast tapmist ja jääb sellele, suhteliselt kõrgele tasemele ning pH lõppväärtus on 6,5— 6,8.Kuiv, tume, tihe • MDM-liha- mehhaaniliselt kondistatud liha.
Dfd - liha on kõrge pH-ga, vesi on valkudega tugevasti seotud ning liha tundub seetõttu tume ega ole mahlane. Sellise liha veesidumisvõime on kõrge ning liha sobib keeduvorstide tootmiseks.
Dfd - lihal on kõrge veesiduvusvõime ja ebanormaalselt suur kogus vett paikneb lihaskiudude sees. Seetõttu on valge valguse peegeldumine rakkude vahel minimaalne ja valguse neeldumine
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.