Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Champomier - Verges, M. Cornet, of two bacteriocins produced by Pediococcus acidi- A.-M. Crutz-Le Coq, A.-M. Dudez, V. Martın, S. lactici isolated from Alheira, a fermented sausage Beaufils, E. Darbon-Rongere, R. Bossy, V. Loux, and traditionally produced in Portugal.
Champomier - Vergés, M. Cornet, A. El Magoli, S., and M. Abd-Allach. 2004. Ethnic meat Crutz-Le Coq, A. Dudez, V. Martin, S. Beaufils, E. products: Middle East.
Champomier - Verges, M., M. Zúñiga, F. Morel-Deville, Berthier, F., M. Zagorec, M. Champomier-Vergès, S. G. Pérez-Martınez, M. Zagorec, and S. Ehrlich.
Champomier - Verges, M. Cornet, A. of leucine to branched-chain fatty acids in Crutz-Le Coq, A. Dudez, V. Martin, S. Beaufils, E. Staphylococcus xylosus.
Champomier - Verges, M. C., M. Zuniga, F. Morel- cultures in dry sausage production: An update.
Champomier - Vergès, and M. Microbiology Letters 201:181–185. Zagorec.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun