Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Bensoehape - värvuseta, ei ole organismis kaltsiumi ja see põhjustab mürgine kas: silo säilitamisek ja salvide luude hõrenemist koostises Äädikas- äädikhappe vesilahus
Bensoehape ehk benseenhape, bensoaat on karboksüülhapete hulka kuuluv benseeni monofunktsionaalne derivaat, mille Na-soola kasutatakse rögalahtistava vahendina. Bensoehapet leidub rohkesti jõhvikates ja pohlades.
Bensoehape on karboksüülhapete hulka kuuluv benseeni monofunktsionaalne derivaat, mille Na- soola kasutatakse rögalahtistava vahendina.
Bensoehape - Hallitusevastane aine, lisatakse margariinile, siidrile, karastusjookidele.
Bensoehapet – toiduainetööstuses, kosmeetikatööstuses konservandina, säilitusainena
Vote UP
-1
Vote DOWN
Bensoehape e. salitsüülhape – sisaldavad jõhvikad, pohlad, kasutatakse säilitusainena toiduainete tööstuses Sidrunhape – leidub tsitrusviljalistes Õunhape – õunas, pirnis, pihlaka marjades Oblikhape – hapuoblikates, jänesekapsas, rabarberis – suures koguses mürgine.
Bensoehape – värvuseta , kristalliline, tahke aine.
Bensoehapet pohla - (fotol), jõhvika- ning mustikamarjad.
Bensoehape on toksiline ka mõnedele bakteritele.
Bensoehape on looduslik konservant.
Vote UP
-1
Vote DOWN
Bensoehape - Hallitusevastane aine, lisatakse margariinile, siidrile, karastusjookidele  Sorbiinhape - Hallitusevastane aine, lisatakse juustudele, siirupitele ja kookidele.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun