Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Antud referaat on teemal Põllumajandusmaa kasutamine ja seda mõjutavad tegurid, töö on koostatud aine Loodusvarade majandamise ökonoomika raames ning on üheks eelduseks aine läbimisel. Töös antakse statistikaameti andmete najal ülevaade 2003-2013 aasta põllumajandumaa kasutusest Eestis, kirjeldatakse põllumajanduse arengut ning tuuakse välja, mis on olnud soodustavad ja pärssivad tegurid.
Antud referaat on üles ehitatud ühele näitele, testimaks kõige tähtsamaid aspekte elupaiga struktuuris, mis peab säilima erinevates maastikuplaneerimise etappides.
Antud referaat on teemal „Tee- ajalugu, ränne ja traditsioonid“. Referaat annab ülevaate tee, kui ühe enim tarbitava joogi ajaloo kohta.
Antud referaat on üldjoontes teemal ajakirjanduse poliitiline korrektsus, uuritud on kas Eesti ajakirjandus järgib poliitilist korrektsust.
Antud referaat on nimelt mõeldud rikastama mitte üksnes teie kehakeelt ja teadmisi selles valdkonnas, vaid kogu teie elu. Õnn kaasa!
Antud referaat on koostatud näitleja Helgi Sallo elust ja tööst näitleja, laulja ning näitejuhina.
Antud referaat on pühendatud Tuuleenergiale üldiselt ja ka selle kasutusele Eestis.
Antud referaat on koostatud kasutades vihikut, enda teadmisi, tööleht.
Antud referaat on koostatud enamjaolt interneti materjali põhjal.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun