Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "anglemier" leiti 1 fail

1168
pdf

Liha töötlemine

In Quality Attributes of Muscle Foods, Y. L. Xiong, Koohmaraie, M. 1992. The role of ca-2+-dependent pro- C.-T. Ho, and F. Shahidi (eds.), pp. 229–251. New teases (calpains) in postmortem proteolysis and meat York: Kluwer AcademicPlenum Publishers. tenderness. Biochimie 74:239–245. Huff-Lonergan, E., and S. M. Lonergan. 2005. Koohmaraie, M., W. H. Kennick, A. F. Anglemier , E. Mechanisms of water-holding capacity of meat: The A. Elgasim, and T. K. Jones. 1984a. Effect of post- role of postmortem biochemical and structural mortem storage on cold-shortened bovine muscle: changes. Meat Science 71:194–204. Analysis by sds-polyacrylamide gel electrophoresis. Huff-Lonergan, E., T. Mitsuhashi, D. D. Beekman, F. C. Journal of Food Science 49:29...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
9 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun