Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Aging effects on Flavor for most of the variation in tenderness (Koohmaraie et al. 2002). Tenderness The effects of aging on flavor are unclear depends, in part, on proteolytic degradation (Mottram 1998). It can alter the makeup of of structural and myofibrillar proteins the aroma and flavor precursors, which ulti- (Koohmaraie et al. 2002). Large variation in mately affects the characteristics of the
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.