Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Vladislav Djatsuk (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Kuressaare Ametikool
Teeninduserialade osakond
Toitlustusteenindus
Liina Sepp
Vladislav Djatsuk
Uurimistöö
Juhendaja :
Õp Marge Leimann
Kuressaare 2008

Sisukord


Sisukord 2
Üldinfo 3
Kokatöö pole lihtne 3
Egoisti peakokk Vladislav Djatsuk on kirklik võistleja 5
6
Retsepte 7
Röstitud Läänemere tursk selleri, lillkapsapüree ja võikastmega 7
Tarte tatin 8

Üldinfo


Vladislav Djatsuk töötab restorani Egoist peakokana ning on läbinud mitmeid koolitusi Prantsusmaa ja Rootsi tippkokkade käe all. Vladislav valiti Eesti aasta kokaks 2003.aastal ning on lisaks saanud kolmanda koha 2006.aastal Rootsis toimunud “The Best Coastal Kitchen in Europe” võistlusel ja “Baltic Culinary Star Cup’il” Peterburis 2005.aastal teise koha. Toidu maitse ja välimuse põhjal hindas rahvusvaheline žürii teistest kõige paremaks nii Vladislav Djastuki lõhe- kui lambarooga ning valis ta ka võistluse . ( http://www.kalev.ee/est/?news=928491&category=26&Kokanduse-olumpiamangudel-esindab-Eestit-Vladislav-Djatsuk )
2003. aasta parimaks Eesti kokaks valitud 25aastane Vladislav Djatsuk restoranist Egoiste on teel tippkokaks läbinud kõik etapid kokanduse valdkonnas. Ta alustas abikoka ametist, seejärel teenis leiba hariliku kokana ja on praegu Egoiste’i omaniku ja peakoka Dmitri Demjanovi abi. Demjanov tegeleb peamiselt organiseerimisega ja üldiste suundadega ning just Vladislav Djatsuk on see, kes töötab
Vasakule Paremale
Vladislav Djatsuk #1 Vladislav Djatsuk #2 Vladislav Djatsuk #3 Vladislav Djatsuk #4 Vladislav Djatsuk #5 Vladislav Djatsuk #6 Vladislav Djatsuk #7 Vladislav Djatsuk #8 Vladislav Djatsuk #9 Vladislav Djatsuk #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 18 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor marek043 Õppematerjali autor
uurimustöö

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
23
odp

Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist

Kuulsaimad kokad. Koostas: Annili Pill 011K Eesti kokad Henry Lepist Hetkel töötab Helsingi kesklinnas, Sokose kaubamaja ülemisel korrusel restoranis LOISTE. Seal on ta olnud viimased kolm ja pool aastat, selle aja jooksul on tavalisest kokapoisist on sirgunud vahetuse meister, ehk teisisõnu, peakoka parem käsi. Välismaale sattus ta juba 1998. aasta augustis. Nimelt oli ta just kevadel lõpetanud Majaka Teeninduskooli ja kõik oli tuleviku suhtes lahtine. Kristo Malm Ta läks tööle Londonisse, kuna see on olnud ta eluunistus juba pisikesest peale. Ametipostilt on ta Demi Chef de Partie ja hetkel põhirõhku paneb ta sellele, et saavutada köögis kõrgem positsioon. Ta on olnud nüüd Londonis pea poolteist aastat ja vahetanud ühel korral töökohta. Koht, kus hetkel töötab, on Inglismaa ühe tuntuma peakoka Gary Rhodese brasserie Rhodes W1. Ants Uustalu Tema

Kokandus
thumbnail
23
ppt

Kuulsaimad kokad Eestis, Prantsusmaal, Inglismaal

Kuulsaimad kokad Eestis Inglismaal Prantsusmaal By . Liis & Geidy & Kristel EESTI Eesti toidu maine puhastamiseks ja maitsete säilitamiseks tuleb koondada kõik jõud, sest suur osa Eestisse saabuvaid külalisi ei jõuagi tutvuda muu Eesti kultuuriga kui ainult gastronoomiaga ! DMITRI DEMJANOV(60) · 1976­1982 õppis TPIs tööstuse planeerimist, 1972­1974 kaubandustehnikumis toiduvalm. · Prantsusmaal stazeeris 2000. a maailma ühe juhtiva koka Paul Bocuse juures. · Tuntuks: sügaval nõukogude ajal Tallinnas Mündi baaris kokteili segamine · Uue eesti aja alguses võttis rendile Gloria ja asutas restorani Egoist. Mõlemast on saanud Eestis kalli ja eksklusiivse söögikoha sünonüüm. Taon seal nii omanik kui ka kokk. · Erinevatelt võistlustelt auhinnad just oma koju. · Tema südame asi: viia Eesti toidud ka mujale

Toiduvalmistamine



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun