Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Viis šokolaadi (1)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Viis sokolaadi
Sisukord:
· Kinder Chocolate
· Kalevi piimasokolaad
· Kit Kat-i vahvlipulgad piimasokolaadis
· Milka Lufee õhuline piimasokolaad
· Snickers
Kinder Chocolate:
Piima sokolaaditahvel piimja
täidisega.
· Koostis: Piimasokolaad 40%,
suhkur, piimapulber, kakaovõi,
kakaomass, sojaletsitiin,
lõhna- ja maitseained, suhkur,
lõssipulber, taimsed rasvad,
vee sisalduseta või.
· Piima kuivainet 33%
· Kakao kuivainet 13%
Toiteväärtus 100g:
Toiteväärtus: Tahvel:

Vasakule Paremale
Viis šokolaadi #1 Viis šokolaadi #2 Viis šokolaadi #3 Viis šokolaadi #4 Viis šokolaadi #5 Viis šokolaadi #6 Viis šokolaadi #7 Viis šokolaadi #8 Viis šokolaadi #9 Viis šokolaadi #10 Viis šokolaadi #11 Viis šokolaadi #12 Viis šokolaadi #13
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 13 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-03-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 23 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor L P Õppematerjali autor
Kinder Chocolate,Kalevi piimašokolaad,Kit Kat-i vahvlipulgad piimašokolaadis,Milka Lufee õhuline piimašokolaad,Snickers,toiteväärtus,koostis.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
docx

Toiduained ja selle liigitus

Rakvere Ametikool Iseseisev töö Toiduaineteõpetus Koostas: Geili Laasberg Juhendaja: Eha Raal Esimene osa Kuivainete ladu : 1) Maasikamoos 2) Pastatooted 3) Marineeritud kurk 4) Kompotid 5) Tomatikaste 6) Karastusjoogid 7) Toiduõli Külmkapp : 1. Kapp (piimatooted) : 1) Piim 2) Kodujuust 3) Hapukoor 2. Kapp (liha ja lihatooted): 1) Jahutatud liha 2) Kanafilee 3. Kapp (värske kala): 1) Värske kala 4. Külmkamber (köögiviljad): 1) Kartul 2) Apelsinid 3) Banaanid 4) Lehtsalat 5) Porgand 6) Hiina kapsas Sügavkülmkapp : 1) Külmutatud hakkliha 2) Külmutatud marjad Teine osa 1. Lihatoode 2 tk Luha suitsutare Savvu Küleliha suitsukülg Netokaal: 110 g Ei sisalda naatriumglutamaati, laktoosi. Gluteen

Kokk
thumbnail
62
doc

Toiduained

Imporditud, võõrkeelse märgistusega toidukaubale peab olema lisatud originaaltekstist lähtuv eestikeelne märgistus. Kaubakood võimaldab pidada kaupade üle arvestust, tehes selle lihtsamaks ja täpsemaks. Kaubakood koosneb vöötkoodist ja numberkoodist. Vöötkood sisaldab numbritele vastavaid ja tehniliste vahenditega loetavaid jooni (vööte). Numberkoodis on kokku 13 numbrit, millest kolm esimest näitavad riiki, neli järgmist ettevõtet, viis järgmist toodet ja viimane number on kontrolljärk. Viimane on nii koostatud, et väldib valede numbrite edastamise. Ühtlasi võimaldab numberkoodi taastada, kui mingi number on juhuslikult kustunud. Kontrolljärgu numbri saamiseks tuleb liita paariskohtadel olevad numbrid, korrutada summa kolmega, liita siis paaritul kohtadel olevad numbrid, liita siis mõlemad arvud kokku ja lahutada saadud summa järgmisest täiskümnest. Näit

Toitumisõpetus
thumbnail
48
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp TOIDUKAUBAD

PALERMO, Kesk-Itaalias, oli esimene ajalooline pastapealinn. Sealt ongi pärit esimene ajalooline allikas, mis vihjab kuiva pasta tootmisele ja tundub olevat väike tööstusettevõte. Pasta valmistamine XVII sajandil. Napolis, Luna-Itaalias, segati tainas jalgadega. Pasta tegija istus pikal tööpingil ja kasutas oma jalgu segamiseks ja sütkumiseks. Napoli kuningale Ferdinando II ­le ei meeldinud selline pasta tegemise viis ja ta palkas kuulsa insener, Cesare Spadaccini, tõiustama seda protseduuri. Uus süsteem seisnes selles, et lisati keev vesi värskelt jahvatatud jahule ja jalgadega segamine asendati pronksist konksuga, mis ideaalselt imiteeris inimese td. 1740. aastal pakkus Veneetsija linn Paolo Adamile võimalust avada esimene pastavabrik. Masinavärk oli väga lihtne, koosnedes üksnes raudpressist, mida juhtisid mitu noort poissi. 1763. aastal andis Parma hertsog , Don Ferdinando,

Toiduaineõpetus
thumbnail
80
docx

Toidukauba õpimapp

Et värsket piima paremini säilitada, seda kuumutatakse. Selleks on mitmeid menetlusi: pastöriseerimine, millega saadakse tavalist piima, ja ultrakõrgrõhukuumutamine. Et piima seismisel rasv eraldub veest, siis seda takistatakse homogeniseerimisega. Ka kontsentreeritud piimasordid nagu kondenspiim ja kohvikoor tehakse kuumutamise abil säilivaks. Teine piima konserveerimise viis on kuivatamine piimapulbriks. Ka arvukad hapupiimasaadused, nagu hapupiim, jogurt, keefir, kumõss ja pett, aitavad muuhulgas piima säilitada. Piima saab töödelda arvukateks piimasaadusteks, nagu võiks, juustuks ja kohupiimaks. Töötlemiskohti, kus piima ka säilitamiseks töödeldakse, nimetatakse meiereideks, piimatööstusteks ja juustutööstusteks.

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
60
docx

ÕPIMAPP

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse- ja majandusarvestuse õppetool K14KÕ Jana Annuk TOIDUKAUBAÕPETUS Õpimapp Juhendaja: Liina Maasik. MA Mõdriku 2014 SISUKORD SISSEJUHATUS............................................................................................................4 1. KAUBAMÄRGI MÕISTE, AJALUGU JA KAITSE................................................5 1.1Kaubamärgi mõiste................................................................................................5 1.2 Kaubamärgi ajalugu..............................................................................................5 1.3Kuidas kaubamärki kaitsta?...................................................................................6 2SALVEST...........................................................................................................

Toidukaubaõpetus
thumbnail
45
docx

KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST

Eesti tootjatest teeb Taarapõllu talu kvaliteetseid viljalihaga mahlasid, mille sortiment on esindatud ka Tervitus.ee e-poes. Kuigi täismahl on hea C-vitamiini allikas ning tervislik jook, ei tasu mahla päevas liiga palju juua ning kasutada seda puuviljade aseainena. Mahla võiks päevas juua 1-2 klaasi; mahl sobib paremini vahepalaks või söögikorra alustuseks, mitte aga söögi kõrvale joomiseks. Kvaliteetse mahla joomine pärast treeningut on hea viis saada kätte kiired süsivesikud, mida organism pärast füüsilist pingutust vajab. Smuuti (mahedik) Tänapäeval on üha enam populaarsust kogumas marjadest ning puuviljadest valmistatud, tihti mõnda piimatoodet sisaldavad paksud joogid - smuutid (eestipärasemalt mahedikud). Kui mahla tavaliselt pressitakse või aurutatakse, et viljast või marjast vedelikku kätte saada, siis smuuti valmistamiseks lihtsalt purustatakse kogu vili või mari ning vajadusel lisatakse mõnda mahla või

Toitumine
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Toitainerühm Ühe portsjoni kogus Päevane soovitatav kogus Suhkur, 1 portsjon on kas 2-4 portsjonit maiustused,  2 tl suhkrut või  2 tl mett või  2 tl moosi või  2 küpsist või  10 g šokolaadi või  150 g limonaadi Toidurasvad, õlid, 1 portsjon on kas 3-5 portsjonit  1 tl (5 g) rasva või  1 tl (5 g) võid või  1 tl (5 g) õli või  2 tl (10 g) väherasvast margariini või  10 g pähkleid, seemneid

Analüüsimeetodid äriuuringutes




Meedia

Kommentaarid (1)

vassilissa16 profiilipilt
liisi vaasa: aitas mu sõpra

00:31 28-10-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun