Võib kasutada ka maitsetaimi: tüümiani, aedsalveid, basiilikut, melissi, koriandrit. Omletisegu valatakse kuuma vähese rasva sisse ja praetakse kas pliidil kaanega kaetud pannil või küpsetatakse praeahjus temperatuuril 180 200 'c juures 5-8 minutit (kuni munasegu on hüübinud) · Täidisega omletid Täidiseks võib kasutada kõike seda mis sobivad, näiteks: vorst, juust, sink, köögiviljad, seened jne. Täidis võib olla omletisegus, praadida ning siis valada üle omletiseguga, panna juba valmis omleti vahele või panna avatud omleti peale. · Koorega keedetud munad- Keedetakse väikeste partiidena, 1 1,5 tundi enne keetmist võetakse munad välja, et nende koor keetmisel ei lõheneks. Munade keetmisel peab olema nii palju vett, et see kataks munad. Keetmise valmidusaste:
Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4 Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4 Kiirtoiduettevõtted 6 Kohvikud 8 Sööklad ja teised suurköögid 10 Restoranid 13 Baarid 19 Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused
Kõik kommentaarid