Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Vereurmarohi (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Vereurmarohi
See taim oli vanasti tarkadele tohtritele terve varandus , aga enne vereurmarohu omadustega tuttavaks saamist tuleb temaga ettevaatlikult ringi käia. See kollakas piimmahl on suhteliselt mürgine, tugevasti sööbiv aine. Vahel võib see nahale sattudes tekitada raskesti paraneva haavandi, kuid suhu pääsenult ei vabane te niipea kõrvetavast valust suus ja kurgus . Kui mürgine mahl aga kõhtu satub, siis võib tekkida raskem mürgistus koos mao ja maksa valude ning iiveldusega. Selline asi võib juhtuda väikelaste puhul, kes on harjunud kõike hammastega proovima. Õnneks on vereurmarohu mahlal siiski hoiatavalt ja peletavalt vastik lõhn. Ettevaatust ka mahla silma sattumise suhtes: kui vigastatud oksale vastu minna, siis võib viimane mõne teise oksa
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vereurmarohi #1 Vereurmarohi #2 Vereurmarohi #3 Vereurmarohi #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-03-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Mari V. Õppematerjali autor

Lisainfo

Referaat "Vereurmarohi"
loodusõpetus , vereurmarohi , referaat

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

7
doc
Taimeteed
13
doc
Taimeteed
44
doc
Maitse- ja ravimtaimed
22
docx
Nahahaigused
7
docx
LEVINUMAD MÜRKTAIMED EESTIS JA NENDE TOIME INIMESELE
26
doc
Maitse- ja ravimtaimed
9
odt
Ravimtaimed
38
doc
Erinevad taastumisvahendid inimese turgutamiseks



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun