Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Valter Ojakäär (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Valter Ojakäär 
1923 - ...
Koostaja:  Kertu  Mölder
 
 
 
 
Üldine
● Ta on helilooja, pillimees ja 
muusikapublitsist.
● Tema tegevus avaldub džassmuusika 
propageerijana
● Ta on andnud suure panuse eesti 
levimuusika  teoreetilisse uurimisse
● Tõi eesti keelde mõisted: „levimuusika“ ja 
„süvamuusika“
 
 
Haridus
● Aastatel 1940-1941 õppis ta Pärnu 
Muusikakoolis
● Aastatel 1942-1943 õppis Tallinna 
Konservatooriumis Bernand  Luki  klassis 
ning samas ka kompositsiooni Mart Saare 
ja Heino  Elleri  juures, mille lõpetas 
1956.aastal
 
 
Töö 

80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Valter Ojakäär #1 Valter Ojakäär #2 Valter Ojakäär #3 Valter Ojakäär #4 Valter Ojakäär #5 Valter Ojakäär #6 Valter Ojakäär #7 Valter Ojakäär #8 Valter Ojakäär #9 Valter Ojakäär #10 Valter Ojakäär #11 Valter Ojakäär #12 Valter Ojakäär #13 Valter Ojakäär #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-03-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kkkkertuke Õppematerjali autor

Lisainfo

Haridus,faktid ja muud
haridus , biograafia , valter , ojakäär , Valter Ojakäär

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

30
doc
Eesti levimuusika 80ndatel
32
pdf
Levimuusika
14
doc
Jazz muusika
6
docx
LEVIMUUSIKA EESTIS
9
doc
Eesti rahvamuusika
28
pptx
Eesti popmuusika muusika ajalugu sajandi jooksul
1
doc
Popmuusika
4
docx
1950-aastate popmuusika





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun