Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas veini säilitada?

Lõik failist

Vasakule Paremale
VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #1 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #2 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #3 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #4 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #5 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #6 VEINI VEAD JA SELLE ÄRA TUNDMINE #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-01-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 20 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kristy1989 Õppematerjali autor
Referaat

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
14
doc

Saksa veinid

Sisukord........................................................................... 2 Sissejuhatus...................................................................... 3 Veinide eristamine........................................................... 4 Saksa veiniregioonid...................................................... 5 Viinamarjasordid............................................................ 6 Tehnoloogia.................................................................... 7 Veini vead..................................................................... 8 Veinimõisad ja aristokraatia........................................... 9 Veinipiirkond................................................................ 10 Kuidas ja millega juua Saksa valegt veini ?................. 11 Pilte mõningatest Saksa veinidest................................ 12 Kokkuvõte.................................................................... 13 Kasutatud kirjandus................................

Rahvusköök
thumbnail
12
doc

VEINIMAA HISPAANIA

1. MIS ON VEIN? MILLEST VALMISTATAKSE JA KUIDAS?..........................................2 Kõige üldisemalt valmivad veinid järgmiselt:.....................................................................2 Veinid jagunevad värvuse järgi: .........................................................................................2 Millest tulenevad veinide erinevused ­ Terroir? ...............................................................2 2. VEINI DEGUSTEERIMINE....................................................................................................2 3. VEINIDE KLASSIFITSEERIMINE TÜÜBI JÄRGI............................................................3 Tootjamaa...........................................................................................................................3 Viinamari.....................................................................................................................

Geograafia
thumbnail
46
pdf

Kalev Kesküla: Uus veinijuht

SISUKORD Kümme küsimust veinist 14 Veiniaedniku aasta 26 Viinamarjade sordid 28 Veini valmistamine 34 Veinisõnad 44 Prantsusmaa 46 Itaalia 118 Hispaania 182

Ühiskond
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

 Alkohoolsed joogid 65 5. Menüüde koostamise alused 74  Menüü mõiste ja terminid menüüdes 74  Menüüde koostamise põhimõtted 80  Menüüde tüübid 82  Toidukorrad, toidukordade menüüde koostamine 85  Toidukaart, selle koostamise põhimõtted ja tööbid 92  Toidukaartide ja menüüde koostamine erinevatele klientidele 93 6. Kalkuleerimise alused 95  Külm- ja kuumtöötlemiskaod toitude valmistamisel 97  Toiduainete koguste ja kaduse arvutamine tooraine kalkuleerimisel 99

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
181
doc

A.Palu mootorratta raamat

Joon. 1. a -- mootorratas («Minsk»); b -- motoroller («Elektron»); c -- mopeed («Riga-12») 13 juhtimiseks. Pidurdamine toimub roolikangil paikneva lingi ja raami küljes oleva pedaali abil. Peale selle on mootorrattal elektriseadmestik. Selle üles- anne on segu süütamine mootori silindris, sõidutee valgus- tamine ning heli- ja valgussignaalide tekitamine. Mitmesuguste mootorrataste, motorollerite ja mopeedide

Füüsika



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun