Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
                                                                Valga Kutseõppekeskus 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                    Dana Makejenko 
 
                                           KS 14 
 
 
 
VÕRDLUSTABEL   
toitlustusettevõtte supi ja prae  
kohta 
Referaat 
 
 
 
 
 
                                                                                                           juhendaja : Klaire Vaher  
 
 
VALGA 2014    
 
Dana Makejenko                                                                                                                                                 Võrdlustabel 
 
 
 
 
 
 
SISUKORD: 
 
lk 3       Sissejuhatus 
lk 4       Võrdludlustabel 
lk  5      Oma arvamus 
lk  5,6   Austrian Airlines   menüü eripakkumise tabel 
lk  7      Allikad 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                       2 
Dana Makejenko                                                                                                                                                 Võrdlustabel 
 
 
 
SISSEJUHATUS 
 
 
tsöliaakiast 
Laktoositalumatus  
Veganism 
 
 
 
Tsöliaakia ehk gluteenenteropaatia on 
Laktoositalumatuse ehk  hüpolaktaasia  
Taimetoitlus on  toitumisharjumus , mis 
haigus, mille vallandavad päriliku 
põhjuseks on inimorganismi võimetus 
eetilistel, moraalsetel, religioossetel, 
eelsoodumusega  isikutel  nisust
toota piisavalt laktaasi ehk ensüümi, 
kultuursetel, esteetilistel, 
rukkist, odrast ja võimalik, et ka 
mis lõhustab piimasuhkrut ehk 
keskkondlikel, sotsiaalsetel, 
kaerast valmistatud toidud ja tooted. 
laktoosi. 
majanduslikel, poliitilistel, maitselistel 
Nendes teraviljades sisalduvate 
 
või tervislikel põhjustel välistab 
valkude toimel kahjustub 
Laktoos on disahhariid, mis ei ole 
kõikide või mõnede loomsete 
tsöliaakiahaigel peensoolelimaskest – 
võimeline imenduma läbi peensoole 
toiduainete, sh linnuliha, kala, 
järk-järgult hävivad limaskesta  hatud  
seina, mistõttu peab enne  lagunema  
mereandide tarbimise.[1] 
kuni täieliku kaoni – atroofiani (joonis 
kaheks lihtsuhkruks – glükoosiks ja 
 
1). Et just peensoole limaskesta hattude   galaktoosiks. Pärast piimasuhkrut 
Taimetoitlust on mitut liiki, sealhulgas 
kaudu imenduvad organismi kõik 
sisaldavate toitude söömist satub 
sellised, mille järgijad ei tarbi ka mune, 
toitained –  valgudlipiidid
laktoos laktaasi puudumisel 
piimatooteid ja/või loomse töö 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #1 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #2 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #3 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #4 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #5 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #6 Võrdlustabel toitlustusettevõtte supi ja prae kohta #7
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-12-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor frensis2014 Makejenko Õppematerjali autor

Lisainfo

SISUKORD:

lk 3 Sissejuhatus
lk 4 Võrdludlustabel
lk 5 Oma arvamus
lk 5,6 Austrian Airlines menüü eripakkumise tabel
lk 7 Allikad

LAKTOOSIKULE , meal , gluteenivaba , menüü , contain , tervisekohvik , lõhe , taevaskoja

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
doc
Võrdlustabel suppide kohta
20
doc
Erivajadustega klientide kohta eripära toitlustamisel
652
pdf
Asjaajamise alused
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
32
docx
Tervislik toitumine
45
docx
KÕIK OLULINE TERVISLIKUST TOITUMISEST
35
docx
Eritoitumine diabeetikule
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun