Trendid roogade kujundamisel (0)

5 VÄGA HEA
 
Säutsu twitteris
1. Trendid roogade kujundusel
Aja jooksul on nähtud palju erinevaid roogade serveerimise võtteid ja viise.
Kui minna ajas tagasi, siis märkame, et roogadele on antud isikute ja sündmuste
nimesid, mis ei ole otseses seoses toidu valmistamisega. Trendid on alati vähemal
või suuremal määral mõjutanud roogade väljanägemist. Varem oli trendide kestvus
mõõdetuna ajas pikem kui nüüd, kuid suundumused olid samad; trendid on
ilmestanud oma aja tähelepanu keskkohti. Trend on "ilming" ja see ei püsi
samasugusena kuigi pikalt; midagi eelmisest võib jääda uue juures samaks, kuid
üldilme muutub. Suundumused võivad olla mõjuvõimsa või juhtiva isiku ­ peakoka
või kellegi teise asjatundja ­ loodud mudelid. Sealt jätkavad nad teistesse
köökidesse, restoranidesse, kus neid sealse töötajaskonna poolt mugandatakse.
Mida rohkem neid on suudetud põhjendada, õigustada, seda püsivamaks nad on
jäänud, ja mõnedest on saanud isegi "klassikud".
Portsjonite tornikujulisus on üks roogade välja paneku võtetest. Kuid kui
põhjendusi vaid jäljendatakse, ning tähelepanuta jääb tegelik põhjus nende
kasutamisest, siis on tegemist ülepakkumisega. Tornikujulisust on saanud eesmärk
omaette ja klient on unustatud. Portsjonit on raske toimetada tervena kliendini ja tihti
89% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Trendid roogade kujundamisel #1 Trendid roogade kujundamisel #2 Trendid roogade kujundamisel #3 Trendid roogade kujundamisel #4 Trendid roogade kujundamisel #5 Trendid roogade kujundamisel #6
50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
2008-12-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
26 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
linzzu Õppematerjali autor

Lisainfo

Roogade kujundamise konspekt
roogade kujundamin

Dokumendis esitatud küsimused

  • Millised on aga trendid läbi aegade olnud ?

Mõisted

Sisukord

  • Trendid roogade kujundusel
  • Nouvelle cuisine
  • cuisine 
  • Sous­vide
  • Cross­kitchen 
  • Nüüdistrendid ja tulevik
  • Tuleviku toit

Teemad

  • nouvelle cuisine
  • nouvelle 
  • menu degustation
  • cappuccino
  • Tuleviku toit

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

193
docx
652
pdf
1072
pdf
161
pdf
33
docx
27
doc
26
odt
54
docx





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto