Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Toidukeemia praktikum I (0)

1 HALB
Punktid
 
Säutsu twitteris
TALLINNA ÜLIKOOL
Kunstide Instituut
Tööõpetuse osakond





Keemialabori I praktikum




Juhendaja : dotsent Kaie Pappel





Tallinn 2011
Praktikum I
Töö eesmärk:
Demonstreerida termotöötluse denatureerivat mõju lihasvalkudele.
Töövahendid:
  • rasvata loomaliha ~20 grammi
  • keeduklaasid mahuga 100 ml (2 tk)
  • mõõtsilinder mahuga 100 ml (1 tk)
  • koonilised kolvid mahuga 100 ml (4 tk)
  • kolbidele sobivad kummikorgid (2 tk)
  • klaaslehtrid (2 tk)
  • klaaspulgad (2 tk)
  • katseklaasid (6 tk)
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Toidukeemia praktikum I #1 Toidukeemia praktikum I #2 Toidukeemia praktikum I #3 Toidukeemia praktikum I #4
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-03-13 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 24 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor lahtli Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Toidukeemia I praktikumi kokkuvõte.
    keemia , keemialabor

    Mõisted


    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    12
    docx
    Keemia praktikum KT
    3
    doc
    Biokeemia praktikum1 3
    97
    pdf
    Biokeemia praktikumi juhend
    3
    doc
    Toidukeemia
    5
    docx
    Toiduainekeemia protokollid
    3
    docx
    TTÜ Biokeemia praktikum-Invertaas
    30
    doc
    Biokeemia praktikumi K T vastused
    13
    docx
    Biokeemia praktikumi arvestustöö



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun