Tiheduse määramine (0)

5 VÄGA HEA
 
TÖÖ PEALKIRI: Tiheduse määramine
TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE: Töö eesmärk on määrata piima tihedus. Piima
(kohupiima) tihedus o piima teatud mahu massi suhe 20º C sama vee mahu massi samal
temperatuuril. Piima tiheduse määramiseks kasutatakse aeromeetrit gradueeritud skaalaga
1,025-1,045 g/ml.
KATSE KÄIK: Tiheduse määramiseks valatakse piim klaassilindrisse peene jaona, et vältida
piima vahutamist. Kuiv puhas areomeetre asetatakse klaassilindrisse (nii et areomeetri ei
oleks vastu silindri põhja) ja jätakse sinna sisse 1-3 min. Näit loetakse meniski ülemise ääre
järgi ½ skaala jaotustäpsusega. Temperatuur määratakse 0,5º täpsusega.
41% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Tiheduse määramine #1
100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
2012-11-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
19 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
asdfghja Õppematerjali autor

Sisukord

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Teemad

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

18
docx
10
pdf
8
docx
16
docx
7
doc
42
docx
83
doc
158
pdf





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto