Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Teise kursuse üleminekueksam (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Teise kursuse üleminekueksam #1 Teise kursuse üleminekueksam #2 Teise kursuse üleminekueksam #3 Teise kursuse üleminekueksam #4 Teise kursuse üleminekueksam #5 Teise kursuse üleminekueksam #6 Teise kursuse üleminekueksam #7 Teise kursuse üleminekueksam #8 Teise kursuse üleminekueksam #9 Teise kursuse üleminekueksam #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-08-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 72 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Kristel Tilk Õppematerjali autor
Kuidas vormistada üleminekueksamit? mida seal nõutakse? milline peab välja nägema toiduidee?

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal....................................... 5 Tehnoloogiline kaart................................................................................................................. 5 Valmistamine............................................................................................................................ 6 Serveerimine.................................................

Kokk
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

Köögi õpetus
thumbnail
20
doc

Toitlustuseksam

· Peale kliendi lahkumist koristan laua. · Pesen nõud. 8. Teeninduskäik 1. Tervitan klienti sõbralikult. 17 2. Juhatan kliendi lauda ja tutvustan ennast. 3. Ulatan kliendile menu (avatult), tutvustan lõunasöögimenüüd. 4. Toon lauda külmad joogid ja leiva. 5. Serveerin esimese käigu (paremalt poolt). Lasen kliendil rahulikult süüa. 6. Koristan esimese käigu sööginõud (paremalt poolt). 7. Serveerin teise käigu. 8. Koristan teise käigu sööginõud. 9. Serveerin järelroa. 10. Kui klient on lõpetanud, siis küsin tagasisidet toitude kohta. 11. Tänan klienti. 12. Koristan laua pealt nõud kui klient on lahkunud. 9. Laua eelkatte skeem 18 1. Leivataldrik 2. Pearoakahvel 3. Pearoanuga 4. Supilusikas 5. Salvrätik 6. Joogiklaas 7. Dessertlusikas 8. Lillevaas 19 KASUTATUD ALLIKAD 1. www.toidutare.ee (30.05

Toitlustus
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID

Toitlustus
thumbnail
38
docx

Mehhiko

Eesti Hotelli-ja Turismikõrgkool Toitlustusteenindus T14 Reelika Vihvelin Anna Popova MEHHIKO Kursusetöö I Õpetaja : Regine Soodla, Reelika Eerik Tallinn 2014 1 SISUKORD LISA 1 Kantiini interjöör 2 SISSEJUHATUS Kursusetööga saame kogemusi iseseisva toitlustusalased uurimisprojektis. Antud töös kasutame õpitud teadmisi toitlustuse valdkonna õppeainetes nagu näiteks toiduvalmistamine ja menüü planeerimine ning hinnakujund, toitlustusettevõtte korraldus ja serveerimisõpetus. Kursusetöö teemaks valisime Mehhiko köögi, mis keskendub kommetele, tavadele ja toidukultuurile. Kursusetöö peamiseks ülesandeks oli planeerida üritus valitud sihtrühmale. Selle üritusega tutvustame oma külalistele Mehhiko kombeid ja toidukultuuri, mida läheb vaja neil teada edaspidises elus. Üritus sisaldab kolme k�

Geograafia
thumbnail
25
doc

Hiina köök

SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................................................................2 1 HIINAST JA HIINA KÖÖGIST......................................................................................................3 1.1 Ajaloost.....................................................................................................................................3 1.2 Arenenud ühiskond...................................................................................................................3 1.3 Igapäevased kombed.................................................................................................................4 1.4 Köögist......................................................................................................................................4 2 ÜRITUS..........................................................................................................................

Toitlustusettevõtte töö planeerimise ja korralduse...
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

TALLINNA TEENINDUSKOOL Angeelika Sooba, Karl Täht, Karl Viitkar, Teet Sinisaar, Aleksandr Bazarov, Merily Runtal KK13-KE1 SUURKÖÖGI EKSAMI ARUANNE Aruanne Juhendaja: Kristi Tiido Tallinn 2014 Sissejuhatus Seoses sooritatava suurköögi eksami raames on meie KK-13KE1 rühm jaotatud kolme gruppi, kes hakkavad kolmel järjestikusel neljapäeval valmistama oma eksami toite. Eksami eesmärgiks on valmistada hulk erinevaid toite, mis oleks tavapärasest pakutavast koolitoidust erinevad. Sellest lähtuvalt, püüdsime ka enda menüü teha mitmekülgse ja huvitava ning näidata ka erinevaid tehnikaid. Alljärgnevalt saate tutvuda meie eksami toitudega, nende kalorsuse ja omahinnaga. Samuti saate teada, kes mis toitu valmistab ning milline on meie tööjaotus eksami- ja sellele eelneval päeval. Menüü toitude idee Kellele?

Köögi õpetus
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

Teenindaja viib klientide soovil lauda arve. Teenindaja võtab lauast arvekaaned, teeb kassas vajalikud toimingud ( lõpetab arve, sisestab kassasse raha ja võtab kassast vajaliku summa, mida klientidele tagastada) ning viib arvekaaned koos kviitungi ja rahaga klientidele lauda. Kui kliendid maksavad kaardiga, siis teenindaja läheb terminaliga lauda, sisestab kaardi ja summa, ning palub kliendil sisestada pin-kood. Terminali esimese kviitungi jätab endale ja teise annab koos kassa kviitungiga kliendile. Teenindaja saadab kliendid viisakalt restorani ukseni ja soovib ilusat õhtut. Teenindaja koristab laua ja teeb lauale uue katte. 17 4.2 Köögi- ja saali tööplaan Töö protsessi lühikirjeldus 1tund Kuluv aeg

Kokandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun