Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Tai köök - referaat (3)

5 VÄGA HEA
Punktid
Tai köök - referaat #1 Tai köök - referaat #2 Tai köök - referaat #3 Tai köök - referaat #4 Tai köök - referaat #5 Tai köök - referaat #6
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-03-10 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 47 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 3 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kristian001 Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
8
doc

Köögitehnika referaat

------------------ KÖÖGITEHNIKA Referaat Autor: Klass: ----------- Sisukord: lk. 2 sissejuhatus lk. 3 köögitehnika lk. 4-6 kokkuvõte lk. 7 kasutatud kirjandus lk. 8 2 Sissejuhatus KÖÖK on kodu süda. Köögis saab pere kokku hommikuti ja kööki kogunetakse peale päevatööd. Olulisemad jutudki saavad räägitud sageli köögilaua ümber. Pereliikmete erinevad soovid ja harjumused loovad igale köögile ise näo ja erinevad funktsioonid. Kööki kavandades on hea koos läbi mõelda, mida kodu südames vaja. Nii kujuneb hästi toimiv, tugeva kodu süda- KÖÖK.

Tööõpetus
thumbnail
11
doc

Prantsuse köök referaat

Kool Nimi Prantsuse köök Referaat Juhendaja: Õp... Tallinn 2012 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus.................................................................................................................................3 1. Prantsuse köök........................................................................................................................ 4 1. 1. Tavad..........

Kirjandus
thumbnail
226
doc

Portugali põhjalik referaat

Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus...........................................................................

Geograafia
thumbnail
18
doc

Kreeka referaat

Kreeka Referaat Sisukord Sisukord..................................................................................................................................2 Sissejuhatus............................................................................................................................ 3 Loodus....................................................................................................................................4 Kliima.................................................................................................................................5 Temperatuur................................................................................................................... 6 Vihmasadu-õhuniiskus .................................................................................................. 6 ....................................................................................................

Geograafia
thumbnail
23
doc

Marjad - referaat

Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Hotelliteenindus HT21 Jekaterina Leonova Marjad Referaat kaubad ja laoarvestuses Juhendaja: Küllike Varik Tallinn 2008 Sisukord Sissejuhatus...........................................................................................................3 1. Mis on mari?......................................................................................................4 2. Marjade liigid....................................................................................................4 2.1 Aedmaasikas................................................................................................4-5

Bioloogia
thumbnail
6
ppt

Tai Köök

Tai köök Tai kuningriik · Üldinfo Pealinn : Bangkok (6 miljonit elanikku) Rahvaarv : 61 miljonit Religioon: 95% budiste, 4% moslemeid Riigikeel: tai keel Tai köök · Tai road on kerged ja maitsvad ning välimuselt atraktiivsed, alati kaunistavad söögilauda puu- ja köögiviljadest voolitud imepärased õied. · Igal söögiajal on kindlasti esindatud neli maitset: soolane, magus, hapu ja põletav. · Et oskuslikult saavutatud maitsenüansid säiliksid muutusteta, tuuakse toit lauale otsekohe pärast valmimist. Kes?Mida? · Tai köök näitab kujukalt nii riigi ajaloo varasemate perioodide kui lähinaabrite Hiina ja India mõjutusi. · Araabiapärasest kebabist on saanud kohalik vardaroog satee. · Indiast on üle võetud vürtsikas hautis curry, mida tailased maitsestavad punase või rohelise currypastaga, rasva

Kultuurilugu
thumbnail
14
doc

Itaalia referaat

majandusest ja turismi magnetitest.Informatsiooni kogumisel kasutasan Internetti. 1. Üldandmed Itaalia lipp ja vapp Riigi nimetus: Itaalia Vabariik - Repubblica Italiana (itaalia k.) Riigikord: vabariik Pindala: 301 323 km² Rahvaarv: 59 829 700 (2008) Rahvastiku tihedus: 198,5 in/ km² Pealinn: Rooma (2 726 539 elanikku, 2008. aasta andmed) Rahvastiku tihedus: 188 elanikku /km² Riigikeel: itaalia keel Rahvuspüha: juuni esimene pühapäev (vabariigi rajamise päev 1946.a .) Rahvastik: itaallased (94%), muud (6%) Linnaelanikke: 67 % Rahaühik: euro Olulised linnad: Milano (1.5 mln. elanikku), Napoli (ligi 1.2 mln.), Torino (1.1 mln.), Genova (0.7 mln.), Bologna (0.5 mln.), Firenze President: Giorgio Napolitano Peaminister: Silvio Berlusconi Iseseisvus: 17. märts 1861 Ajavöönd: Kesk-Euroopa aeg Riigihümn: Fratelli d'Italia Usund: Katoliiklus Haldusjaotus: 20 maakonda 1.1 Haldusjaotus Itaalias on 20 maakonda, mis omakorda jagunevad 93 provintsiks.

Geograafia
thumbnail
9
doc

HIINA TOIDUD

KADRIORU SAKSA GÜMNAASIUM HIINA TOIDUD Referaat Juhendaja : Õp.Tiitson Koostaja : Kristin Parm Tallinn 2012 Sisukord 14. lk. ........................Vastamine õpetaja poolt antud küsimustele 56.lk. ................................................................Retseptid HIINA Hiina köök on üks maailma populaarsemaid. Kuigi pole olemas ühtset hiina kööki ja söömisharjumused on eri provintsides erinevad, kehtivad kogu Hiinas teatud kindlad toiduvalmistamise ja serveerimise põhimõtted, hiina kokakunsti raudreeglid, mis teevad Hiina köögist just selle, mis ta on. Põhinõudeks on lisandite värskus ja naturaalne maitse. Loomuliku maitse säilitamise

Toitumisõpetus



Lisainfo

sisukas

Meedia

Kommentaarid (3)

Taavi2510 profiilipilt
Taavi2510: Väga palju abi oli, ning leidsin ka huvitavaid retsepte, mida kindlasti tasub järgi proovida. Kellel vaja head ülevaadet Tai köögist, siis soovitan! :)
13:09 06-05-2016
rivtz profiilipilt
rivtz: Sain sellest väga palju abi, sain ka sealt natuke materjali juurde enda lõputööks. :)
15:18 25-11-2008
Dlebro profiilipilt
Dlebro: Suured tänud teile, nii põhjalikku materjali annab otsida :)
17:04 15-11-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun