Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD
Toiduaine nimetus
1 liiter
1000 ml
g
1 dl
100 ml
6-7 spl
g
1 sl
15 ml
g
1 tl
5 ml
g
100 g
ml
JAHU JA TANGUTOOTED
Nisujahu , tatrajahu
600
60
10
3
165
Maisijahu
550
55
8
3
180
Odrajahu
550
55
7
3
180
Rukkijahu
550
55
7
3
180
Grahamjahu
600
60
8
3
165
Kartulijahu
800
80
12
4
125
Riisijahu
550
55
8
3
180
Manna
700
70
10
4
145
Sojajahu
450
45
7
2,3
170
Piimajahu
450
45
7
2
220
Täisterajahu
600
60
8
3
165
Sepikujahu
600
65
9
3
Kuklijahu
650
65
9
3
Odrakruubid
800
80
12
4
125
Odratangud
600
60
10
3,3
145
Tatratang
840
84
Kaeratang
400
40
Hirss
900
90
Läätsed
250
25
Nisukliid
150
15
3
1
665
Nisukliid peened
350
35
5
Nisukliid jämedad
200
20
3
Linnased
650
165
Maisitärklis
600
60
9
3
HELBED
Kaerahelbed
350
35
5
285-330
Kookoshelbed
450
45
8
3
225
Maisihelbed
150
15
3
1
665
Odrahelbed
310
30
5
2
250-285
Kartulihelbed
620
62
160(250)
Riisihelbed
300
30-
6
2
250-335
Rukkihelbed
310
30
5
250
Nisuhelbed
310
30
5
285
Nelja vilja helbed
310
30
5
285
Nisuidud
30
4-5
Toiduaine nimetus
1 liiter
1000 ml
g
1 dl
100 ml
6-7 spl
g
1 sl
15 ml
g
1 tl
5 ml
g
100 g
ml
RIISID
Pudruriis
900
90
13
4
110
Pikateraline riis
800
85
12
4
125
Sõmer riis
900
90
13
4
110
Tume riis
850
80
12
4
118
SUHKRUD
Fariinsuhkur
700
70
10
4
145
Puuviljasuhkur
650
90
12
4
155
Peensuhkur
850
85
12
4
120
Kristallsuhkur
850
85
12
4
120
Tuhksuhkur
550
55
9
3
180
Tükksuhkur
650
65
10
3
155
Vaniljesuhkur
600
60
9
3
125
Suhkrusiirup
1400
140
20
7
70
Pärlsuhkur
60
9
RASVAD
Tahke või ja margariin
950
95
15
5
105
Sulavõi või margariin
900
90
15
5
110
Õli
900
90
15
3
110
KAKAO , KOHV,TEE
Kannukohv
400
40
6
2
250
Masinakohv
400
40
6
2
250
Lahustuv kohv
200
20
3
1
500
Kakaopulber
400
40
7
2
250
Tee
300
30
5
2
333
KERGITUSAINED
Küpsetuspulber
90
15
5
100
Sooda
120
18
6
85
Kuivpärm
45
7
2
Presspärm
120
20
7
PIIM JA -TOOTED
Piimapulber
500
50
8(10)
3(4)
200
Piim;rõõsk koor
1000
100
25
8
100
Hapukoor
950
95
25
8
100
Kohupiim
100
Kondenspiim
30
12
Toiduaine nimetus
1 liiter
1000 ml
g
1 dl
100 ml
6-7 spl
g
1 sl
15 ml
g
1 tl
5 ml
g
100 g
ml
MANDLID , PÄHKLID
Terved mandlid
650
65
10
3
155
Jahvatatud mandlid
350
35
5
2
285
Puhasatatud pähklid
650
65
10
3
155
Kookoshelbed
350
35
5
2
Mandlilaastud
350
35
5
2
Sarapuupähklid (tuum)
650
65
10
3
Kreeka pähklid (tuum)
400
40
6
2
MUUD TOIDUAINED
Kuivatatud oad
800
80
125
Kuivatatud herned
700
70
125
Riivjuust
350
35
5
Rosin
650
65
10
165
Riivsai
500
50
7
200
Majonees
950
95
15
5
105
Makaronid
500
50
10
3
200
Maitseained jahvatatud
500
50
7
2
Sinep
1100
110
16
5
90
Peensool
1250
125
20
6
80
Jämesool
1300
130
25
5
Tomatiketsup
1200
120
18
6
85
Tomatipasta
23
4
Aprikoos
600
60
Maisitärklis
55
Zelatiin
550
55
8
3
165
Sidrunhape
12
4
125
Riivitud leib
300
30
Päevalille seemned
650
65
Mesi
1300
130
18
Äädikas
1000
100
Siirup
1400
140
20
Kaneel
20
8
Moon
15
5
Liköör
10
3
TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD #1 TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD #2 TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-04-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 8 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Piia Pärn Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
4
doc

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD Toiduaine nimetus 1 liiter 1 dl 1 sl 1 tl 100 g 1000 ml 100 ml 15 ml 5 ml g g g g ml JAHU JA TANGUTOOTED Nisujahu 600 60 10 3 165 Maisijahu 550 55 8 3 180 Odrajahu 550 55 8 3 180 Rukkijahu 550 55 8 3 180 Graahamjahu 600 60 8 3 165 Kartulijahu 800 80 15 5 125 Riisijahu 550 55 8 3 180 Manna 700 70 10 4 145 Sojajahu 450 45 7 2,3 170 Piimajahu 450 45 7 2 220 Täisterajahu 600 60

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
6
doc

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord Tabel 1 Toiduaine nimetus 1 liiter= 1 dl= 1 sl= 1 tl= 1000 ml 100 ml 15ml 5 ml =6,7spl =3tl g g g g JAHU JA TANGUTOOTED nisujahu 600 60 10 3 maisijahu 550 55 8 3 odrajahu 550 55 8 3 rukkijahu 550 55 8 3 tatrajahu 600 60 9 3 kartulijahu 800 80 15 5 riisijahu 550 55 8 3 manna 700 70 10 4 sojajahu

Kokandus
thumbnail
23
doc

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord

äädikas 1000 100 siirup 1400 140 20 kaneelipulber 20 8 mooniseemned 15 5 liköör 10 3 tomatipasta 23 4 Tabelis olevad andmed saadud kaalumise teel. 10. Toiduainete külm- ja kuumtöötlemis kaonormide tabel Tabel nr 2 Külm- Kuum- Valmis- Neto Bruto töötle- töötle- toote Toiduaine nimetus g g miskadu miskadu kaal % % g

Kokandus
thumbnail
23
xlsx

Toiduainete töötlemiskaod ja muu

Pähklid: arahiis röstitud 141 25 106 6 100 kreeka pähkel röstitud 236 55 106 6 100 mandel röstitud 177 40 106 6 100 puhast. mandel röstitud 118 10 106 6 100 pistaatsia pähkel 212 50 106 6 100 Toiduainete kaalu ja mahu vahekord 1L= 1 dl = 1 spl = 1 tl = 100 g TOORAINE 1000 ml 100 ml 15 ml 5 ml = ? ml Jahu- ja tangutooted rukkijahu 550g 55g 8g 2,7g 180ml täisterajahu 600g 60g 8g 165ml odrajahu 600g 60g 6g 2g 165ml manna 700g 70g 10g 3,3g 145ml

Toitumisõpetus
thumbnail
106
xls

FÜÜSIKALINE KEEMIA II: FK 24

TTÜ MATERJALITEADUSE INSTITUUT Füüsikalise keemia õppetool Töö nr: FK24 Etaanhappe anhüdriidi hüdratatsiooni kiiruse määramine el Üliõpilased: Teostatud: 12. november 2015 Õpperühm: Töö eesmärk. Lahjendatud vesilahuses kulgeva esimest järku reaktsiooni (CH3CO)2O + H2O = CH3COOH kiiruskonstandi määramine. Reaktsiooni kineetikat uuritakse elektrijuhtivuse mõõtmise teel, mis laseb reaktsiooni pidevalt jälgid Süsteemi elektrijuhtivus kasvab oluliselt etaanhappe moodustumise tõttu.   Töövahendid. Vesitermostaat; juhtivusmõõtja anduriga; lihvkorgiga 50-ml kolb; 6-ml pipett; stoppe   Töö käik. Ter

Füüsikaline ja kolloidkeemia
thumbnail
41
xlsx

Etaanhappe anhüdriidi hüdratatsioon kiiruse määramine elektrijuhtivuse meetodil

Time Channel 1 juhtuvus Jrk. nr. Aeg Seconds V S t+3,58min 0 0,661 3305 1 2,708 1055 6,9612960459 5 0,663 3315 2 2,791333 1045 6,9517721644 10 0,667 3335 3 2,874667 1025 6,9324478916 15 0,67 3350 4 2,958 1010 6,9177056098 20 0,674 3370 5 3,041333 990 6,8977049431 25 0,677 3385 6 3,124667 975 6,882437471 30 0,68 3400 7 3,208 960 6,8669332845 35 0,683 3415 8 3,291333 945 6,8511849275 40 0,687 3435 9 3,374667 925 6,8297937375 45 0,69 3450 10 3,458 910 6,8134445995 50 0,693 3465 11 3,541333 895 6,7968237183 55 0,696 3480

Füüsikaline ja kolloidkeemia
thumbnail
74
xlsx

Etaanhappe anhüdriidi hüdratatsiooni kiiruse määramine

Töö eesmärk. Lahjendatud vesilahuses kulgeva esimest järku reaktsiooni (CH3CO)2O + H2O = CH3COOH kiiruskonstandi määramine. Reaktsiooni kineetikat uuritakse elektrijuhtivuse mõõtmise teel, mis laseb reaktsiooni pide peaks võtma proove. Süsteemi elektrijuhtivus kasvab oluliselt etaanhappe moodustumise tõttu.   Töövahendid. Vesitermostaat; juhtivusmõõtja anduriga; lihvkorgiga 50-ml kolb; 6-ml pipe   Töö käik. Termostaat reguleeritakse juhendaja poolt antud temperatuurile (lubatud tempe - 0,2°C). 50-ml mahuga mõõtekolbi mõõdetakse 6 ml etaanhappe (äädikhappe) anhüdriidi ja täideta eelnevalt termostateeritud (vajaliku temperatuurini soojendatud) destilleeritud veega. Eta algmomendil käivitatakse stopper ja lastakse see seiskamata käia katse lõpuni (kuni püsiv väärtuse saavutamiseni). Stopperi järgi fikseeritakse lahustumise algus ja lõpp. (Vee lisam kahe vedeliku piir, loksutamisel tekib hägu. Hägu kadumist tuleb lugeda lahustumise lõppm Lahustumise

Füüsikaline ja kolloidkeemia
thumbnail
96
xlsx

Raamatupidamisblokk

NIMI HIND KM-ga HIND KM-ta 1 Mrs. Pizza 7.5 6 2 Juustupitsa 7.5 6 3 Kurgipitsa 7.5 6 4 Kalkunipitsa 7.5 6 5 Viineripitsa 7.5 6 6 Kebabipitsa 7.5 6 7 Tuunikalapitsa 7.5 6 8 Singi-šampinjonipitsa 7.5 6 9 Salaamipitsa 7.5 6 10 Pestopitsa 7.5 6 11 Kreekapitsa 7.5 6 12 Koorene krevetipitsa 7.5 6 13 Kolme juustuga pitsa 7.5 6 14 Kanapitsa 7.5 6 15 Jalapenopitsa 7.5 6 16 Hakklihapitsa 7.5 6 Toote nimetus Jaanuar (tk) Mrs. Pi

Ettevõtlus alused




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun