Põlva Restoranis töövarjunaMina käisin töövarjul Põlva Restoranis. Minu arvates on koka
ja
kelneri ametid suhteliselt huvitavad. Otsustasin tutvuda selle
valdkonnaga natuke lähemalt. Vestlesin restorani
administraatori Eda
Kudritsaga ning jälitasin teda mitmeid tunde. Eda andis mulle
kõigest toitlustusteeninduse valdkonnaga seonduvast väikese
üleaate.
Põlva
Restoran kuulub Põlva Tarbijate Ühistule. See restoran asub
kesklinnas Konsumiga samas
hoones teisel korrusel.
Esmamulje oli
positiivne. Ruum on hästi sisustatud ja üsna avar. Eriti köitsid
mind seal erksad värvid: punase-halli sisustusega lauad.
Restoranis on kahte moodi teenindus: Bestroo ja
A`la
carte . Bestroo on avatud 10:00-18:00. Bestroos valmistatakse
toidud kohe
hommikul valmis, kella kümneks on soe toit valmis.
Toiduliini menüü on
Kõik kommentaarid