Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Tärklise ettekanne (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
TKLIS
· Tärklis on puhtal kujul vees
lahustumatu, lõhnatu ja maitsetu
valge pulber
· Tärklise üldvalem on
(C6H10O5)n*H2O
· Tärklis on taimede
glükoosivaru
· Tärklis puudub ainult räni-, sini-
ja pruunvetikais ning
klorofüllita õistaimedes, kus
teda asendavad teised
süsivesikud
· Koostiselt pole tärklis ühtlane:
20% temast on vees lahustuv
amüloos ja 80% amülopektiin


Amüloosi struktuur. Amüloos
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Tärklise ettekanne #1 Tärklise ettekanne #2 Tärklise ettekanne #3 Tärklise ettekanne #4 Tärklise ettekanne #5 Tärklise ettekanne #6 Tärklise ettekanne #7 Tärklise ettekanne #8 Tärklise ettekanne #9 Tärklise ettekanne #10 Tärklise ettekanne #11 Tärklise ettekanne #12
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 12 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-12-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 12 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor lilleke_rohus Õppematerjali autor

Lisainfo

Slideshow
tärklis , keemia

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

3
docx
Tärklis
44
doc
Toit
15
doc
Tärklis
5
docx
Sahhariidid e-süsivesikud
25
docx
Organismi keemilisest koostisest-spordibiokeemia
9
doc
Toidu süsivesikud
35
rtf
11 klassi Orgaanika konspekt
4
doc
Sahhariidid



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun