Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like


Suhkrud (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris



Suhkrud
Kadi Hinrikus
KM12-PE


Suhkrud
KORRUS 
Peamised suhkrud 
Leib, teraviljatooted, 
Maltoossahharoos
kartul
Puu- ja  köögiviljad
Fruktoosglükoos
sahharoos
Piimatooted
Laktoos , sahharoos
toidugrupp liha- kana -
kala-muna
Lisatavad toidurasvad
Laktoos
Suhkur ja  maiustused
Sahharoos – peamiselt 
lisatavast  suhkrust


Suhkrud ja  magusained  meie ümber
 Suhkruid võib jagada looduslikult 
esinevateks suhkruteks ja lisatavateks 
suhkruteks. Looduslikult esinevad 
suhkrud näiteks puuviljades, 
köögiviljades, piimas ja mees. 
Lisatavad suhkrud on aga need, mida 
lisab toidutööstus näiteks 
karastusjookidesse, 
kondiitritoodetesse jms või need, mida 
inimene lisab ise toiduvalmistamisel ja 
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Suhkrud #1 Suhkrud #2 Suhkrud #3 Suhkrud #4 Suhkrud #5 Suhkrud #6 Suhkrud #7 Suhkrud #8 Suhkrud #9
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-02-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kadih Õppematerjali autor

Lisainfo

Suhkruid võib jagada looduslikult esinevateks suhkruteks ja lisatavateks suhkruteks. Looduslikult esinevad suhkrud näiteks puuviljades, köögiviljades, piimas ja mees. Lisatavad suhkrud on aga need, mida lisab toidutööstus näiteks karastusjookidesse, kondiitritoodetesse jms või need, mida inimene lisab ise toiduvalmistamisel ja ka näiteks kohvi või tee sisse.
suhkrud , suhkur , bioloogia , magusained , Tarbimine

Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

2
docx
Geeni suhkrud
9
doc
Suhkur
8
odt
Suhkrud
26
docx
Suhkur
3
doc
Suhkur
7
odt
Erinevad soolad ja suhkrud
2
odt
Alkoholid-karboksüülhapped-suhkrud-rasvad-valgud
62
doc
Toiduained





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima

Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun