Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Soolenakkusi põhjustavad toiduained (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on soolenakkus?
Vasakule Paremale
Soolenakkusi põhjustavad toiduained #1 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #2 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #3 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #4 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #5 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #6 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #7 Soolenakkusi põhjustavad toiduained #8
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-05-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 7 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor veloelo Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
20
docx

kordamine toiduohutus

Tootmishügieen = eeltingimusprogrammid: koht peab olema puhas, sobivad vahendid, tervisetõend, pind heas seisukorras ja kergesti puhastatav, samuti seadmed, ohtlikud vahendid ja jäätmed toidust eraldi hoida. Temperatuur ettenähtud tasemele ettenähtud ajaks! Kahjurite ja koduloomade juurdepääs toidule peab olema takistatud, ümbris ja pakkematerjal ei tohi olla saastumise allikaks. Veoks kasutatavad masinad heas seisukorras, puhtad, ainult toiduained. Joogivesi. Tsoneerimine – eesmärgiks on loogiline protsess selgete hügieenitsoonidega, nt eraldi toored materjalid ja musta poole puhkeruum; eraldi kuumtöötlus ja jahutamine, puhtad ruumid, teisene pakend ja puhta poole puhkeruum; kontor. Puhta ja musta poole lahus hoidmine: erivärviline riietus, töövahendite kasutamine, inimeste liikumine. 11. Ristsaastumine, mõiste, näiteid, nn tehnoloogilised ristid. Võimalused vältimiseks.

Toiduohutus
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus
thumbnail
937
pdf

Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat

Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat Toimetaja Raul Adlas Koostajad: Andras Laugamets, Pille Tammpere, Raul Jalast, Riho Männik, Monika Grauberg, Arkadi Popov, Andrus Lehtmets, Margus Kamar, Riina Räni, Veronika Reinhard, Ülle Jõesaar, Marius Kupper, Ahti Varblane, Marko Ild, Katrin Koort, Raul Adlas Tallinn 2013 Käesolev õppematerjal on valminud „Riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007- 2013” ja sellest tuleneva rakenduskava „Inimressursi arendamine” alusel prioriteetse suuna „Elukestev õpe” meetme „Kutseõppe sisuline kaasajastamine ning kvaliteedi kindlustamine” programmi Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013” raames. Õppematerjali (varaline) autoriõigus kuulub SA INNOVEle aastani 2018 (kaasa arvatud) ISBN 978-9949-513-16-1 (pdf) Selle õppematerjali koostamist toetas Euroopa Liit Toimetaja: Raul Adlas – Tallinna Kiirabi peaarst Koostajad: A

Esmaabi



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun