Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas jarjestatakse viidatud allikad?
  • Mis keeles voib olla resumee kirjutatud?
  • Mitu alapunkti peab olema loetelu igal tasandil?
  • Mida tuleks valtida sisulise osa kirjutamisel?
  • Milliste puuduste tottu ei pruugita loputood kaitsmisele lasta?
  • Mis peab uurimustoos selgesti nahtav olema?
  • Mida ei liigitata jooniste alla?
  • Millised osad peavad olema uliopilaste kirjalikel toodel?
  • Millise too osa math on 5-10 too sisulise osa mahust?

Lõik failist

Vasakule Paremale
Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #1 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #2 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #3 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #4 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #5 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #6 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #7 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #8 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #9 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #10 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #11 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #12 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #13 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #14 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #15 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #16 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #17 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #18 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #19 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #20 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #21 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #22 Sissejuhatus kõrgkooli õppesse eksami materjalid #23
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 23 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-01-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Agnes Talalaev Õppematerjali autor
Sissejuhatus kõrgkooli õpingutesse EKSAM

ÕKE

1. Õppekorralduseeskiri (edaspidi: eeskiri) on Tartu Ülikoolis (edaspidi: ülikool) tasemeõppe õppetööd reguleeriv põhidokument, mis reguleerib ülikooli õppetöö korraldamisega seotud tegevust, kehtestab ühtse õppetöö korraldamist puudutava regulatiivse raamistiku ning sätestab õppekorralduslikud pädevusvaldkonnad. Eeskirja järgimine on kohustuslik kõigile ülikooli liikmetele.
(ÕKE on õppetööd reguleeriv dokument, mis reguleerib õppetöö korraldust. See on kohustuslik kõigile ülikooli liikmetele.)
7. Ülikoolis on tasemeõppes võimalik õppida üliõpilase, külalisüliõpilase ja eksternina.
(Ülikoolis on võimalik õppida, üliõpilase, külalisüliõpilase ning eksternina)
8. Üliõpilane on isik, kes on immatrikuleeritud ülikooli tasemeõppe õppekavale. Välisüliõpilane on üliõpilane, kellel ei ole Eesti kodakondsust, pikaajalise elaniku elamisluba ega alalist elamisõigust.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
320
doc

Majanduspoliitika

Sissejuhatus Majanduspoliitika loengukonspekti käesolev variant on pärit 2015. aasta kevadest. Selle alusel lugesin ma õppeainet TTP0010 “Majanduspoliitika” TTÜ majandusteaduskonna bakalaureuse õppekava üliõpilastele 2015/2016. õppeaasta sügissemestri teisel poolel. Kahtlemata muutub Eesti majanduslik ja sotsiaalne olukord väga kiiresti ning seetõttu peab paratamatult muutuma ka majanduspoliitika loengukursus. Kuid käesolev loengukonspekt on loodetavasti siiski õppematerjalina kasutatav ka lähiaastatel. Peaaegu kõik, mis loengukonspektis kirjas, on varem juba kusagil öeldud. Õppematerjali puhul ei tohiks see aga olla puudus – tekst püüab edasi anda olemasolevaid teadmisi. See loengukonspekt ei pretendeeri õppematerjalina mitte mingil juhul teaduslikule uudsusele ja selles on vähe viiteid. Loengukonspekti koostamisel on kasutatud paljusid erineva struktuuri ja kontseptsiooniga majanduspoliitika õpikuid, majanduspoliitika-alaseid raamat

Akadeemiline kirjutamine



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun