Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Sissejuhatus alkaanidesse 10. klass (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Sissejuhatus. Alkaanid .
  • Mõisted:
    Orgaanilised ühendid on keemiliste ainete klass, mille molekulides esinevad lühemad või pikemad süsiniku aatomitest moodustunud ahelad .
    Süsivesinikud on keemilised ained, mille molekul koosneb ainult süsiniku ja vesiniku aatomitest.
    Alkaanid on orgaanilised ained, mis koosnevad süsinikust ja vesinikust nung süsiniku atomite vahel on üksikside.
    Triviaalnimetus on mittesüstemaatiline ehk mitteteaduslik nimetus keemilisele ühendile või bioloogilisele objektile.
    Nomenklatuur
  • 79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Sissejuhatus alkaanidesse 10-klass #1 Sissejuhatus alkaanidesse 10-klass #2
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-03-05 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 35 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Anastassia Murasina Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Mõisted


    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    1
    doc
    Sissejuhatus orgaanilisse keemiasse
    11
    doc
    Sissejuhatus Keemiasse
    96
    doc
    Sissejuhatus geneetikasse
    3
    rtf
    Sissejuhatus orgaanilisse keemiasse
    4
    doc
    Orgaanilise keemia sissejuhatus ja alkaanid
    46
    docx
    Sissejuhatus sotsioloogiasse
    3
    doc
    Keemia - Alkaanid
    44
    pdf
    ORGAANILINE KEEMIA



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun