Facebook Like
Hotjar Feedback

Sildalaldi - Prax 2 (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris

Tallinna Tehnikaülikool

Elektriajamite ja Jõuelektroonika instituut

Üliõpilane: Kristi Tammet
Teostatud: 28.03.2005
Õpperühm: AAAB41
Kaitstud:
Töö nr. 4

OT

Sildalaldi Töö eesmärk:

Alaldi kasutamine, selle väljundtunnusjoonte ning alaldatud pinge pulsatsiooniteguri määramine.

Töövahendid:
Ühefaasiline sildalaldi, ampermeeter , vahelduvpinge voltmeeter , alalispinge voltmeeter, potentsiomeeter, ostsilloskoop .
Skeem








Teooria

Alaldi abil muundatakse siinuseline vahelduvpinge pulsseerivaks alalispingeks. Alaldid jagunevad tüüritavateks ja mittetüüritavateks. Mittetüüritav alaldi koosneb dioodidest, tüüritav aga türistoridest. Kasutatakse ka osaliselt tüüritavaid alaldeid, mis sisaldavad nii dioode kui türistore. Tüüritavate- ja osaliselt tüüritavate
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Sildalaldi - Prax 2 #1 Sildalaldi - Prax 2 #2 Sildalaldi - Prax 2 #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 80 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor siim33 Õppematerjali autor

Lisainfo

Sildalaldi
elektroonika

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

40
doc
Elektrotehnika laboritööd
5
doc
Türistor - Prax 4
240
pdf
Elektriajamite elektroonsed susteemid
6
doc
Pooljuhtdiood - Prax 1
162
pdf
Täiturmehanismid-ajamid-mootorid
10
doc
Elektriahelad ja elektroonika alused-Eksami materjal
62
pdf
Lihtajamid
9
docx
Elektriahelad ja elektroonika alused eksami kordamisküsimuse



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun