Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
TTÜ keemiainstituut
Anorgaanilise keemia õppetool
YKI3030 Keemia ja materjaliõpetus
Laboratoorne töö nr. 4
Töö pealkiri:
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
Õpperühm:
Töö teostaja :
Õppejõud:
Töö teostatud:
13.10.2011
Protokoll estitatud:
27.10.2011
Protokoll arvestatud:


Töö eesmärk
Gaaside saamine laboratooriumis; gaasiliste ainete mahu, temperatuuri ja rõhu vaheliste
seoste leidmine; gaasiliste ainete molaarmassi leidmine.
Kasutatavad ained
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine #1 Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine #2 Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine #3
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-11-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 35 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kr1stjann Õppematerjali autor

Lisainfo

Keemia praktikumi 4 protokoll. Vaja panna ainult enda katse andmed asemele
keemia ja materjaliõpetus , keemia praktikumi protokoll 4 , anorgaaniline keemia , protokoll 4

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

14
docx
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
4
docx
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
14
docx
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
8
odt
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
28
docx
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
7
docx
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
8
rtf
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine
14
odt
Süsinikdioksiidi molaarmassi määramine



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun