Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Ripplaed ja tüübid (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Ripplaed ja tüübid #1 Ripplaed ja tüübid #2 Ripplaed ja tüübid #3 Ripplaed ja tüübid #4 Ripplaed ja tüübid #5 Ripplaed ja tüübid #6 Ripplaed ja tüübid #7
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-04-01 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 20 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kiska miska Õppematerjali autor
PROFILINE võrklaed on vastupidavad ja võimaldavad luua ainulaadseid sisekujunduslahendusi. Võrklaed on kasutust leidnud väga paljudes kohtades: kaubanduskeskused, loengusaalid, fuajeed, koridorid jne. Lisaks lagedele võib võrku kasutada ka siseruumide seintel ning välitingimustes (nt varikatustel).

Restlaed on sisekujundajale suurepärane võimalus peita lae taha jäävaid torusid, juhtmeid, lae konarusi jms. Sprinklerid, suitsudetektorid ja avariivalgustus toimivad kõik ka restlae taha peidetuna. Restlagi on täiesti niiskuskindel, korrosioonikindel, tolmuvaba ning kuulub kõrgemasse tulepüsivusklassi.

Supergrid 24T on ette nähtud kasutamiseks standardse T - 24 kandekonstruktsiooniga. Profiili laius 24 mm, mis tähendab, et kandekonstruktsioon koos erisrevaga profiiliga sobib täielikult laega ja väljanägemine jääb monoliitne.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
16
doc

Ripplaed

JÄRVAMAA KUTSEHARIDUSKESKUS PUIT-JA KIVIEHITISTE RESTAUREERIMINE Rauno Schubbe RIPPLAED Referaat Juhendaja:Peeter Savisaar Paide 2010 SISUKORD 1 Sisukord................................................................2 Sissejuhatus..........................................................3 Metall-ripplaed....................................................4-9 Restlaed..............................................................4-6 Alumiiniumist ripplaed..................................

Ehituskonstruktsioonid



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun