Restoraniteeinduse kokkuvõte (4)

4 HEA
 
1. Restorani liigitus-
Ajaviiterestoran,vabaajarestoran,toidurestoran jne jne jne
2. Kelneri töö organiseerimisel kasutatavad teenindusviisid
Individuaalne teenindusviis-kelner tegeleb oma laudades istuvate klientidega algusest lõpuni;võtab tellimuse ja
täitab selle ja arveldab.
Paarisviisiline teenindusviis-ühes töötsoonis 2 kelnerit;kelnerid kokkuleppel jagavad töökohustusi.
Meeskondlik teenindusviis-vanemkelner juhib 3-4liikmeliste kelnerite meeskonda;vanemkelner organiseerib
aktiivset tööd söögisaalis.
3. Restoraniteenindajate tüüpkohustused
Kelner-
· roogade ja jookide serveerimine ( kandikult: vasakus käes nii, et sõrmed välja sirutatud, õla kõrgusel ,
vaagnalt: tõstab toite taldrikule, enne serveerimist näitab seda )
· Klientidega suhtlemine
93% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Restoraniteeinduse kokkuvõte #1 Restoraniteeinduse kokkuvõte #2 Restoraniteeinduse kokkuvõte #3 Restoraniteeinduse kokkuvõte #4 Restoraniteeinduse kokkuvõte #5
50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
2009-01-03 Kuupäev, millal dokument üles laeti
134 laadimist Kokku alla laetud
4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Insignificant Õppematerjali autor

Lisainfo

Põhilised asjad, mis kuuluvad restoraniteeninduse juurde
restoran , restoraniteenindus , laua katmine , toidukaart

Mõisted

Sisukord

  • Individuaalne teenindusviis
  • Paarisviisiline teenindusviis
  • Meeskondlik teenindusviis
  • Kelner
  • Administraator
  • Teadmiseks!!!
  • KASUTATAKSE
  • MATERJAL
  • Salvrätte võib asetada
  • Lauanõud
  • söömis-,serveerimisn
  • Klaasid
  • Söögiriistad
  • Serveerimisvahendid
  • Minimaalne e a´la carte eelkate
  • Lõplik eelkate e table d´hote
  • Kohvi- ja teelaua eelkate

Teemad

  • Restorani liigitus
  • Kelneri töö organiseerimisel kasutatavad teenindusviisid
  • Individuaalne teenindusviis
  • Restoraniteenindajate tüüpkohustused
  • Kelner
  • Administraator
  • Serveerimisviisid
  • Toitude järjekord toidukaardis
  • Toidukaardi kujundamise soovitused
  • Lauapesu
  • Salvrätid
  • söömis-,serveerimisn
  • õud)
  • Klaasid
  • Söögiriistad
  • Serveerimisvahendid
  • Lauakatted
  • eelkate
  • Selvelaua liigid
  • Selvelaua paigutamine ruumis
  • Teeninduskäik
  • Lauanõude käsitlemine, koristamine, kelneri töövõtted
  • Serveerimine

Kommentaarid (4)


goodliha: Kust võiks leida Ragnar-Heini Landsov-i kontakt andmeid. Ta tundub olevat oma alaproff oleks vaja nõu küsida!! Ta on paljute teenindus tööde juhendaja olnud aga teda on võimatu leida!!? Palun abi!?
23:08 05-06-2013

ssigrid: Väga põhjalik materjal.
20:24 14-05-2009

Thisis: väga hea
11:29 06-08-2009


Sarnased materjalid

28
docx
652
pdf
193
docx
80
pdf
36
doc
33
docx
26
docx
10
rtf





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto