Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Renessanss, Barokk (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
RENESSANSS (14.-16. saj.)
  • Tekivad esimesed lauluvormid
  • kirikumuusika kõrvale tekkis ilmalik mitmehäälne laul.
  • Kodune musitseerimine
  • Kirikumuusika oli jumalateenistuse funktsionaalne osa, mida eritasid kirikukapellid.
  • Polüfoonia ajastu
  • Täiuslikemaks instrumendiks peeti inimhäält.
  • Ilmaliku muusika žanrid: motett, madrigal , caccia, šansoon, frottola, villanella , balletto

    Vaimulikus reekviem , madrigal, motett.
  • Muusikute liikumine riigist riiki
  • Reekviemi osad: Igavest rahu, Viha päev, püha, Kiidetud olgu, Jumala Tall .
  • Ooperi osad- avamäng, aaria , retsitatiiv.
  • Stiili tähtsad jooned- uus kõlaideaal, muusika seotud rohkem tekstiga , lihtne, tundeline
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Renessanss-Barokk #1 Renessanss-Barokk #2
    Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2008-02-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 71 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor kadri90 Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Bach ja Händel, voolude iseloomustus

    Mõisted


    Kommentaarid (1)

    zazu profiilipilt
    Merle Ruut: täitsa ok.
    08:51 12-04-2010


    Sarnased materjalid

    1
    doc
    Renessanss vs-barokk
    2
    doc
    Renessanss- ja barokk-muusika
    23
    doc
    Renessanss - kokkuvõte
    5
    doc
    RENESSANSS
    6
    doc
    Renesanss
    5
    doc
    Renessanss
    4
    rtf
    Renessanss muusika
    1
    odt
    Renessanssi muusika





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun