Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Referaat kodundusest: salatid (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Elva Gümnaasium
Salatid
Referaat kodundusest
Marete Hüdse
10RE klass
2013/2014 õppeaasta

Sisukord


Salat 3
Salatite liigitamine 3
Toorsalat 3
Toorsalati kastme valmistamine 4
Segasalat 4
Kokteilsalat 4
Soojad salatid 5
Salatikastmed 5
Kasutatud kirjandus 7

Salat

Referaat kodundusest-salatid #1 Referaat kodundusest-salatid #2 Referaat kodundusest-salatid #3 Referaat kodundusest-salatid #4 Referaat kodundusest-salatid #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2014-05-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 11 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Mammu531 Õppematerjali autor
kodunduse referaat salatite kohta.
Salat
Salatite liigitamine
Toorsalat
Toorsalati kastme valmistamine
Segasalat
Kokteilsalat
Soojad salatid
Salatikastmed

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
31
docx

Toiduvalmistamise alused

· Vajadusel vahusta munavalged (toatemperatuur) Nõud kuivad (soovitatavalt klaas või roostevaba metall) Ära vahusta üle (veelduvad) Valge hulka ei tohi sattuda munakollast Keedetud muna · Keedetud muna Võetakse toatemperatuuril 1 ­ 1,5 tundi enne keetmist Keeva vette TOIDUVALMISTAMISE ALUSED Vedel muna 2,5 ­ 3 min. Poolvedel 3-5 min. Kõva 6-7 min. Võileivamuna 8 min. Salati ­ ja täidetud muna 10 min. · Kooreta keedetud muna e.poseeritud muna Keeduveel äädikat, soola Vesi ei tohi mulinal keeda Kodune ülesanne · Õpi muna poseerimist interneti abil vaadates videot · Poseeri muna (kui soovid) Keedetud munatoidud · Keedetud omlett Vesivannil Selgete puljongite lisandiks · Munahüüve 1 muna ­ 1 dl piima v. Vett Keedetakse vesivannil v. Küpsetatakse ahjus Lisandid, jahu

Toitlustus
thumbnail
23
doc

Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused(2)

maitseained ja kuum vedelik ning hautatakse kaanega suletud nõus 140kraadi juures pehmeks. 14. Kuidas hautatakse portsjontükke lihast? Valmistamiseks võib pruunistatud lihatükid asetada ka eelnevalt valmistatud kastmesse ning koos kastmega valmimiseni keeta või hautatakse. 15. Milliste lisanditega serveeritakse keedetud liharooga? Keetetud kartulid, kartulipuder, kartulipüree, keedetud ja hautatud köögiviljad, marineeritud salatid, heledal põhikastmel valmistatud sinepi- ja mädarõikakastmeid, tomatikastmeid. 16. Milliste lisanditega serveeritakse hautatud liharooga. Keedetud, praetud küpsetatud kartuleid, keetetud, hautatud, praetud köögivilju, kartuli- ja köögiviljapüreesid, sõmerat riisi, keedetud makaronitooteid, praetud seened, hautamisleemest vslmistatud kastmeid, marineeritud salateid. 17. Millised lisandid sobivad praetud liharoogade juurde.

Kokandus
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

7. Toiduvalmistamise alused 108 2  Toiduainete külm- ja kuumtöötlus 108  Toitude maitsestamise põhimõtted 113  Puljongid ja supid 117  Kastmed 126  Salatid ja võileivad 132  Tangainetest toidud, riisi- ja pastaroad 139  Munatoidud 143  Kalatoidud 147  Lihatoidud 162  Köögiviljatoidud ja -lisandid 174  Magustoidud 185

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun