Rasvasisalduse määramine (0)

5 VÄGA HEA
 
TÖÖ PEALKIRI: Rasvasisalduse määramine
TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE: Töö eesmärk on määrata piima ja rõõs koori
rasvasisaldus.Meie määramasime Gerberi meetodiga.Meetodi põhimõte on järgmine:valgu
hüdrolüüsitakse väävelhappega,rasv eraldatakse tsentrifuugimisel.Rasva eraldamise
kiirendamiseks lisatakse isopentüülalkoholi.Tulem loetakse bütoromeetril skaalal.
KATSE KÄIK.Butüromeetrisse mõõdetakse 10 ml väävelhapet, lisatakse pipetiga 5 ml vett
ja 5 ml kohupiima.Pipeti ots hoiakse vastu butüromeetri seina 45°C nurga all.Seejärel
lisatakse 1 ml isopentüülalkoholi.Butüromeetri kael puhastatakse, butüromeeter suletakse
kuiva kummikorgiga ja loksutatakse butüromeetrit 2-3 kordaümber, et hape seguneks
58% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Rasvasisalduse määramine #1
100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
2012-11-22 Kuupäev, millal dokument üles laeti
16 laadimist Kokku alla laetud
0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
asdfghja Õppematerjali autor

Mõisted

Sisukord

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • KATSE KÄIK
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Teemad

  • TÖÖ PEALKIRI
  • TÖÖ EESMÄRK JA PÕHIMÕTE
  • ARVUTUSED JA TULEMUSED
  • JÄRELDUS

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

1
docx
51
doc
16
docx
42
docx
8
doc
158
pdf
62
doc
17
doc





30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto