Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Rasvad-valgud (2)

3 KEHV
Punktid
 
Säutsu twitteris
Rasv – rasvhapete ja propaantriooli estrid.
Küllastunud rasvhapped – ei sisalda kaksiksidemeid ehk C = C sidemeid .
Küllastumata rasvhapped - jagatakse vastavalt kaksiksidemete arvule
mono- ja polüküllastamata rasvhapeteks.
Asendamatu rasvhape – küllastumata rasvhape, mida organism ei suuda ise
sünteesida.
Detergent – sünteetilises pesemisvahendis kasutatav pindaktiivne aine.
Seep
Aminohape – aminorühmaga asendatud karboksüülhape.
Kodeeritav aminohape – üks neist kahekümnest aminohappest, millest
organismid ehitavad valkusid.
Asendamatu aminohape – valkude ehitamiseks tarvitatav aminohape, mida
organism ei suuda ise sünteesida.
Peptiidside – nimetus, mis tähistab amiidi tüüp rühma alfa-aminohapete
jääkidest moodustunud ahelas.
Valgud – koosnevad ühest või mitmest omavahelseotud polüpeptiid ahelast.
79% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Rasvad-valgud #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-10-25 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 123 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Mhm- Õppematerjali autor

Lisainfo

Mõisted


Kommentaarid (2)

Siiiri profiilipilt
Siiiri: Abistas mind minu hädadest välja!
16:58 24-11-2012
krsty603 profiilipilt
krsty603: oli abi
21:05 28-04-2010


Sarnased materjalid

2
doc
Rasv-valk
30
pdf
Valgud
7
docx
Rasvad-lipiidid
19
ppt
Rasvad- slaidid-
10
doc
Keemia - karbonüülühendid-rasvad-polümeerid-valgud-sahhariidid-disahhariidid-
26
docx
Biokeemia täielik kordamine
44
pdf
Orgaaniline keemia
1
docx
Konspekt-rasvad-polümeerid-monomeerid





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun