Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Protokoll nr 5 - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule (1)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Eksperimentaalne töö 1
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
Töö eesmärk:
Le Chatelier ' printsiip – reaktsiooni tasakaalu nihkumise uurimine lähteainete ja saaduste kontsentratsiooni muutmisel.
Töövahendid: Katseklaaside komplekt.
Kasutatud ained: FeCl3 ja NH4SCN küllastatud lahused , tahke NH4Cl .

Töö käik:
Kirjutada välja
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Protokoll nr 5 - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #1 Protokoll nr 5 - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule #2
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 25 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor SuslikK Õppematerjali autor

Lisainfo

Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule.
keemia alused , ainete , kontsentratsiooni , muutuse , mõju , tasakaalule

Mõisted


Kommentaarid (1)

rohulant profiilipilt
Bob Smith: Väga hästi vormistatud!
09:51 02-05-2016


Sarnased materjalid

4
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
8
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
3
docx
Ainete konsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
4
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
5
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
10
doc
Ainete kontsentratsiooni muutuste mõju tasakaalule
6
rtf
Keemia aluste 3-praktikumi protokoll - Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule
5
docx
Ainete kontsentratsiooni muutuse mõju tasakaalule



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun