Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Protokoll nr 4 - Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine. (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Eksperimentaalne töö 2

Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine


Töö eesmärk:
Kontsentreeritud happe lahusest lahuse valmistamine, selle lahjendamine ning kontsentratsiooni määraminnne tiitrimisega .
Töövahendid: Koonilised kolvid (250 ml), mõõtesilindrid (10 ml, 100 ml), mõõtekolb
(100 ml), bürett, pipetid (10 ml, 20 ml), klaaspulk .
Kasutatud ained: Kontsentreeritud HCl lahus (tõmbe all), täpse kontsentratsiooniga NaOH
lahus, indikaator fenoolftaleiin (ff).

Töö käik:
Arvutakse, kui palju on vaja võtta kontsentreeritud soolhapet ja vett, et valmistada 100ml
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Protokoll nr 4 - Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine #1 Protokoll nr 4 - Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine #2
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 44 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor SuslikK Õppematerjali autor

Lisainfo

Eksperimentaalne töö 2
keemia alused

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

6
docx
Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratsiooni määramine
6
docx
Soolhappelahuse valmistamine ja konsentratsiooni määramine
2
docx
Soolhappelahuse valmistamine ja kontsentratiooni määramine
16
docx
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
22
docx
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
9
docx
Keemia alused II - protokoll-Lahuste valmistamine-konsentratsiooni määramine
8
docx
Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine
6
docx
Laboratoorne töö 2 - Lahuste valmistamine-kontsentratsiooni määramine-Sissejuhatus



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun