Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Protokoll nr 3 - NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Eksperimentaalne töö 1
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
Töö eesmärk:
Lahuste valmistamine tahketest ainetest, kontsentratsiooni määramine tiheduse kaudu, ainete eraldamine segust , kasutades nende erinevat lahustuvust.
Töövahendid: Kaalud, kuiv keeduklaas , klaaspulk, lehter , kooniline kolb , mõõtesilinder
(250 cm3), areomeeter , filterpaber.
Kasutatud ained: Naatriumkloriid segus liivaga
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Protokoll nr 3 - NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus #1 Protokoll nr 3 - NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus #2
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 35 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor SuslikK Õppematerjali autor

Lisainfo

NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus.
keemia alused , nacl , sisalduse , määramine , liiva , soola , segus

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

8
rtf
Keemia aluste 2-praktikumi protokoll - NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
6
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
7
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
4
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
12
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
12
doc
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
4
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus
6
docx
NaCl sisalduse määramine liiva ja soola segus



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun